USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

7 червня відбулась перша у 2023 році зустріч членів Sport&Business Club Україна

Sport&Business Club Україна
Sport&Business Club Україна. Зустріч 7 червня
Джерело: Ukraine World News

Sport&Business Club Україна, який об’єднує понад 500 представників спорту, бізнесу та медіа, провів першу з початку повномасштабної війни зустріч. Загалом навесні 2023 року СБК відзначив триріччя своєї роботи та повноцінно відновив свою роботу.

Захід відбувся у просторі NEST, який розташований в інноваційному парку UNIT City, та зібрав понад 70 учасників клуба.

Володимир Генінсон
Джерело: Ukraine World News

Теми спікерів були різноманітними, але всі їх об’єднувало одне – питання виживання та спроби розвитку спорту в умовах війни. Зокрема, віцепрезидент ФК "Чорноморець" Володимир Генінсон розповів про довгострокову стратегію клуба і перспективи повернення вболівальників на трибуни, розкрив плани "Чорноморця" на майбутній сезон. Також він прокоментував відновлення офлайн-заходів від Sport&Business Club:

Радий, що Sport&Business Club відновив традицію зустрічей у більш широкому форматі. Світ спорту в Україні не такий вже й великий, багато хто знає один одного. І важливо збиратись час від часу разом, щоб знати, хто чим займається та дихає. Платформа клуба дає всім нам саме таку можливість, тож запрошую спортивну спільноту приєднатись до Sport&Business Club Україна і разом працювати на спільне майбутнє.

Заступник міністра молоді та спорту України з питань цифрових технологій Віталій Лавров

Джерело: Ukraine World News

Заступник міністра молоді та спорту України з питань цифрових технологій Віталій Лавров поділився напрацюваннями Мінмолодьспорту щодо цифровізації спортивних об’єктів та створення цифрових інструментів для взаємодії зі спортсменами та федераціями.

Партнер юридичної фірми Eterna Law, член Консультативної експертної ради КРАІЛ Артем Кузьменко присвятив презентацію питанням гемблінга, зокрема перспективам та проблемам ринку, а також механізмам фінансування спорту гральним бізнесом.

Про цікавість формату та практичний підхід клуба розповів президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк:

Радий запрошенню взяти участь у зустрічі Sport&Business Club. Для мене це перший досвід, але, сподіваюсь, точно не останній. Цікаві теми, невимушений формат виступів, жваві дискусії, а головне – спілкування з колегами та однодумцями. Як на мене, це прекрасний майданчик для представників всієї спортивної спільноти, зокрема і бізнесу, для обміну досвідом, представлення новацій та отримання практичного зворотнього звʼязку.

Сергій Харченко, головний редактор медіапроєкту Ukraine World News

Джерело: Ukraine World News

Своїми враженнями від зустрічі поділився Сергій Харченко, головний редактор медіапроєкту Ukraine World News:

– Важливим у нинішній ситуації є відновлення комунікацій та напрацювання нових контактів. Зустріч, що відбулась завдяки Sport&Business Club вперше з початку повномасштабного вторгнення, допомогла зібрати всіх, хто дотичний до сфери спорту. Така зустріч – це дискусії та формування нових алгоритмів. Бо, попри намагання Росії знищити нас, ми об’єднані та працюємо на перемогу та відновлення країни. І навіть влаштовуємо спортивні змагання.

До того ж бізнес підтримує спорт – а спорт підтримує захисників. Було багато таких історій і вони надихають та мотивують. Такі історії дуже цікаві для аудиторії медіапроєкту Ukraine World News. І сподіваюсь, що регулярні зустрічі на майданчиках Sport&Business Club допоможуть як підтримувати один одного, так і напрацьовувати нагальні законодавчі ініціативи.

Партнерами заходу виступили Український фонд стартапів, енергетичний напій Ice Wolf Energy Drink, ТМ "Крайна", БФ Надії Вовк "Берегиня", Ukraine World News та XSPORT, ведучій Іван Унку та фотограф Вадим Шамдан.

Наступна зустріч учасників Sport&Business Club Україна планується для проведення на початку липня. Підпишіться на наш telegram-канал, щоб бути в курсі останніх новин.

Контактний e-mail стосовно вступу до Sport&Business Club Україна та потенційної співпраці – [email protected].

Читайте також:
Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, - розслідування
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time