USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Залякували, катували та вчиняти розбійні напади: 12 злочинців під виглядом добровольчого формування тероризували жителів Херсонщини

Всі зловмисники затримані
Поліція
Джерело: відкриті джерела

У Херсонській області організована група з 12 злочинців тероризували місцеве населення. Про це повідомляє пресслужба міністерства внутрішніх справ України.

Деталі

За даними слідства учасники групи вчиняли розбійні напади на помешкання громадян: проникали до будинків, погрожували та заволодівали майном. Зокрема, одного з потерпілих злочинці утримували проти волі в домоволодінні у селі Станіслав. Згодом у чоловіка кинули гранати, від чого той дістав осколкові поранення.

"У фігурантів провели обшуки, під час яких вилучено близько 27 одиниць різного виду зброї, понад 3500 набоїв, а також засоби зв'язку, техніку, записи, документи, 2 транспортні засоби, викрадене майно потерпілих", - йдеться у повідомленні.

Підозрювані затримані. Організатору та іншим спільникам повідомлено про підозру у вчинені злочинів.

Суд обрав запобіжні заходи: 6 учасників угрупування поміщені в умови слідчого ізолятора, ще 6 перебувають під цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, ми писали, що поліція затримала 50-річного уродженця Росії, який роками "гастролював" Україною і представлявся іноземцем. Шахрай платив валютою, а насправді – фальшивими банкнотами.

Читайте також:
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську
Здоров'я – база, естетика – похідне. Пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів про роботу під час війни та останні тенденції в галузі Здоров'я – база, естетика – похідне. Пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів про роботу під час війни та останні тенденції в галузі
Перебої зі світлом повертаються: Наскільки критична ситуація і де шукати графіки відключень Перебої зі світлом повертаються: Наскільки критична ситуація і де шукати графіки відключень