USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Northrop і Leidos поали заявку в NASA на створення місячного посадкового модуля другого покоління

Йдеться про виробництво другого покоління посадкових модулів для доставки астронавтів на Місяць
Людина на Місяці
Людина на Місяці
Джерело: Дайнестік

Leidos Dynetics та Northrop Grumman оголосили про подання заявки на участь у тендері NASA за програмою SLD (Sustaining Lunar Development). Програма передбачає розробку та виробництво другого покоління посадкових модулів для доставки астронавтів на Місяць, повідомляє сайт компанії.

"Ми раді взяти участь у конкурсі на підтримку зусиль NASA Sustaining Lunar Development, додавши Northrop Grumman до нашої команди", — заявив президент Leidos Dynetics Group Стів Кук.

"Як єдина компанія, яка успішно побудувала місячний посадковий модуль з екіпажем, Northrop Grumman буде чудовим партнером, оскільки ми підтримуємо надихаючі зусилля NASA повернути людей на поверхню Місяця. Ми будемо використовувати їхній досвід і спадщину в дослідженні людиною космосу, включаючи їхні поточні контракти, щоб побудувати житло та матеріально-технічний пост для місячних шлюзів НАСА та надати комерційні послуги з поповнення запасів для Міжнародної космічної станції, що значно підтримає наше прагнення. Ми раді, що вони приєдналися до нас у цій історичній спробі", - додав він.

Зазначимо, що тендер на створення модуля першого покоління (HLS) виграла компанія SpaceX. Їй, за умовами контракту, заборонено брати участь у новій програмі. За можливість побудувати посадкові модулі з Dynetics і Northrop побореться консорціум на чолі з Blue Origin.

Теги: НАСА
Читайте також:
SpaceX вперше запустила супутник, який досліджуватиме Світовий океан SpaceX вперше запустила супутник, який досліджуватиме Світовий океан