USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

"Безальтернативний кандидат": Камишін може очолити Мінвідновлення вже наступного тижня, – джерело

Верховна Рада може проголосувати за його призначення 21 травня
Олександр Камишін

Олександр Камишін

Джерело: відкриті джерела

Міністр зі стратегічних галузей промисловості України та колишній глава "Укрзалізниці" Олександр Камишін може стати новим главою Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури. Про це повідомляє NV і Forbes із посиланням на джерела в уряді.

Верховна Рада може проголосувати за його призначення 21 травня. Водночас Мінстратегпром буде ліквідовано.

"Камишін – безальтернативний кандидат", – каже співрозмовник Forbes.

Водночас видання NV уточнює, що Мінстратегпром увійде до складу Мінінфраструктури, а функції регіональної політики (колишнє Міністерство регіонального розвитку) перейдуть до Мінекономіки. У відомстві Юлії Свириденко буде створено відповідний департамент.

Утім, співрозмовник припускає, що зберігається ймовірність чергової зміни підходу до переформатування Мінвідновлення та імені потенційного керівника.

Новини за темою: Міністр розвитку Німеччини 16 годин добиралася до Києва, щоб зустрітися з віцепрем'єром Кубраковим, а його звільнили

Кадрові перестановки

Як відомо, Верховна Рада відправила у відставку Олександра Кубракова з посади віцепрем'єра з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури хочуть розділити на два: Міністерство інфраструктури та Міністерство регіональної політики.

Причиною тому стала незадовільна робота відомства. Про це повідомляв нардеп Олександр Качура.

Сам же Кубраков заявив, що "готовий до відкритого діалогу та детального звіту щодо роботи міністерства за всіма напрямками у своїй відповідальності".

Читайте також:
Зеленський після зустрічі з губернаторами США анонсував зустріч із главами українських областей Зеленський після зустрічі з губернаторами США анонсував зустріч із главами українських областей
Після Шмигаля уряд може очолити жінка: У команді Зеленського визначилися з кандидатурою Після Шмигаля уряд може очолити жінка: У команді Зеленського визначилися з кандидатурою
Без позитивних новин через стосунки із Заходом і навіть кулуарні ігри: Чому Шмигаль Без позитивних новин через стосунки із Заходом і навіть кулуарні ігри: Чому Шмигаль "скис" в очах Зеленського і може піти у відставку
"Втома" від Шмигаля: Чи можлива відставка прем'єр-міністра України та уряду і що кажуть нардепи та закон?