USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Франція – Марокко. Анонс та прогноз півфіналу ЧС-2022

Ще один матч, прогнози щодо якого коливаються від "дуже легко вгадати результат" до "не все так однозначно"
Франція Марокко півфінал ЧС
Джерело: відкриті джерела

На чемпіонаті світу у Катарі сьогодні, 14 грудня, буде зіграно другий півфінал. У ньому зійдуться збірні Франції та Марокко. Сьогодні, як і у першому півфіналі, який відбувся вчора, у букмекерів та більшості вболівальників є однозначний фаворит та аутсайдер.

Вчора прогнози щодо Аргентини справдились (і пройшли вони до фіналу значно легше, ніж очікувалось). Чи станеться те саме з французами сьогодні?

Ситуація напередодні півфіналу 

Франція

Попри певні побоювання перед стартом турніру, які були пов'язані з епідемією травм, яка серйозно підкосила кадровий потенціал французів, підопічні Дешама зробили те, чого в цілому від них і очікували, – вже вийшли до передостанньої стадії турніру. 

На груповому турнірі були обіграні Данія (2:1) та Австралія (4:1), у останньому матчі, який вже нічого не вирішував, французи поступились Тунісу (0:1). У плей-оф були обіграні Польща (3:1) та Англія (2:1). 

Кадри

Практично всі гравці із заявки в строю та готові вийти на поле. Виключення – захисник "Баварії" Люка Ернандес, проте це не суттєва втрата.

Марокко

Без жодного сумніву, головна сенсація нинішнього чемпіонату світу. Команда досі не тільки жодного разу не програла на цьому турнірі, але й не пропустила жодного м'яча від суперника (з Канадою був автогол).

На стадії групового турніру – нічия з хорватами (0:0), перемога над Бельгією (2:0) та Канадою (2:1). На стадії плей-оф – перемога у серії пенальті над іспанцями, та перемога над Португалією (1:0). 

Кадри

Основні захисники Агерд та Мазрауі – під питанням. Точно не зіграє Валід Шеддіра, також травму отримав ще один захисник – Ромен Саїсс. 

Прогноз

Вчора були надії на те, що хорвати влаштують важкий матч для Аргентини. Вони не виправдались. Сьогодні ті самі надії на Марокко. І вони виправдані.

Гравці Марокко вже створили сенсацію, добравшись до такої пізньої стадії. На них немає такого психологічного тиску, як на їхніх опонентів. Плюс, марокканці показують дуже якісну гру, в першу чергу в обороні. 

Ризикнемо поставити на французів, але є цілком обґрунтована підозра, що так легко, як вчора аргентинцям, їм не буде. 

 

Читайте також:
У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю
Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, – розслідування Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, – розслідування
НАТО обговорює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговорює відправку військ в Україну для навчання
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки