USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 4 2 6 0 (+860)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Український банк запрацює в Польщі

Monobank почне працювати в Польщі під назвою stereo
Олег Гороховський
Джерело: відкриті джерела

Відомий українцям проєкт monobank почне працювати в Польщі під назвою stereo. Він вже має домовленість з банком-партнером у Польщі, повідомляє "Економічна правда".

"Ми починаємо польську історію. І вважаємо, що це буде гарний приклад української експансії на Захід, тому що банківська справа називається користувачами серед тих сильних переваг, які українці відчувають в Україні, і яких їм не вистачає, коли вони перебувають у Європі", – розповів співзасновник monobank Олег Гороховський.

Як він пояснює, зараз в Польщі знаходиться близько трьох мільйонів українців, яким monobank хоче зробити зручний коридор для переказів Польща – Україна, Україна – Польща. 

"Але також хочемо дати дуже звичний для клієнтів сервіс, до якого вони звикли. У нас плани зробити теж і нагороди, і ігри, і акції", – додав співзасновник monobank та наголосив, що банк орієнтуватиметься на всіх користувачів, а не лише на українців.

Для того, щоб відкрити рахунки, необхідно буде перебувати у Польщі і мати PESEL – аналог українського ІПН. Такі правила відкриття рахунків має банк-партнер у країні.

"Ми називаємося дуже оригінально у Польщі: stereo. Тобто тут ми mono, а там – stereo. І це дуже зручно", – розповів Гороховський.

Читайте також:
Україна за рік піднялась на 18 позицій у світовому рейтингу свободи слова  Україна за рік піднялась на 18 позицій у світовому рейтингу свободи слова
Україна укладе з Великою Британією угоду про сторічне партнерство Україна укладе з Великою Британією угоду про сторічне партнерство
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді
Україна вийшла на довоєнний рівень експорту, побивши рекорд у квітні Україна вийшла на довоєнний рівень експорту, побивши рекорд у квітні