USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Україна обмежує права громадян через воєнний стан: Що зміниться? Пояснює Олександр Павліченко на UWN

29.04.2024 20:34

Олександр Павліченко, виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини, поділився думками про те, що Україна призупинила захист права на власність та вільні вибори за конвенціями Ради Європи. Також Павліченко зазначив, що це рішення є вимушеним кроком, який був прийнятий у зв'язку з воєнним станом в Україні. Він пояснив, що деякі права, такі як право на власність та вільні вибори, не можуть бути гарантовані в умовах війни. Детальніше - у матеріалі.

Відео за темою
США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ
Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям? Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям?
В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира
Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації? Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації?
Завантажені нещодавно
Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою? Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою?
У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024! У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024!
Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах? Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах?
Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук