USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows

Через технічний збій акції CrowdStrike знизилися майже на 30%
Інтернет
Джерело: відкриті джерела

Причиною глобального технічного збою, який стався нещодавно в компанії CrowdStrike, був дефект в механізмі безпеки під час тестування. Про це повідомляє Bloomberg.

CrowdStrike планує поетапний розподіл майбутніх оновлень для перевірки їх перед масовим розгортанням. Також компанія надасть клієнтам більше контролю над процесом розгортання оновлень.

Через технічний збій акції CrowdStrike знизилися майже на 30%. Це призвело до значних фінансових втрат. Нині в компанії працюють над запобіганням подібних інцидентів.

Водночас страхова компанія Parametrix оцінила збитки для компаній зі списку Fortune 500 у 5,4 мільярда доларів, не враховуючи збитків Microsoft. 

При цьому, за даними видання, страхові збитки для компаній, які не входять до списку Fortune 500, можуть становити від 540 мільйонів до 1,08 мільярда доларів.

Глобальний технічний збій

У світі стався глобальний технічний збій, який впливає на роботу в різних країнах. Зокрема, спочатку стало відомо про збій в роботі "Нової пошти", Sense Bank та Vodafone.

Згодом авіакомпанії American Airlines, United Airlines, Turkish Airlines, Delta Airlines та інші призупинили польоти через проблеми зі зв’язком. Через технічну несправність не можна було провести реєстрацію на рейс.

Читайте також:
Instagram додав нову функцію: Тепер пісні з'являться в профілі Instagram додав нову функцію: Тепер пісні з'являться в профілі
Київ став доступний у додатку Refill: Що це і як працює Київ став доступний у додатку Refill: Що це і як працює
Spotify додасть інформацію про ціни у свій додаток на iOS Spotify додасть інформацію про ціни у свій додаток на iOS
Ділитися улюбленими піснями з іншими людьми: YouTube Music запускає функцію Ділитися улюбленими піснями з іншими людьми: YouTube Music запускає функцію "Особисте радіо"