USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Telegram під час дзвінків тепер можна змінювати голос

Оновлення дозволяє вибирати різноманітні голоси на основі штучного інтелекту
Telegram
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

У месенджері Telegram з’явилася програма для зміни голосу та звукової дошки Voicemod. Про це пише The Verge.

Зазначається, що нова функція – VMgram – відсьогодні доступна для Android (згодом буде доступна для iOS).

Оновлення дозволяє вибирати різноманітні голоси на основі штучного інтелекту, щоб трансформувати голосові дзвінки в Telegram.

У VMgram також є можливість використовувати звукову панель Voicemod для відповідей звуковими кліпами прямо в чатах Telegram.

Зазначається, що Voicemod не є новинкою у світі зміни голосу. Він уже доступний для операційних систем Windows і macOS та широко використовується стримерами й користувачами Discord.

Раніше

21 липня у месенджері Telegram вийшло оновлення, яке запустило формат Stories. Кнопка для запису Stories з'явилася поруч із позначкою "написати повідомлення". 

Нещодавно РНБО взялася за Telegram-канали. Данілов нагадав українцям, що загроза впливу зі сторони путінського режиму у Telegram така ж реальна, як і загроза ракетних ударів. 

Теги: Telegram
Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів