USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Telegram з'явилися Stories: Як користуватися новими функціями

Відповідати на історії можна буде анонімно
Телеграм
Джерело: відкриті джерела

У месенджері Telegram вийшло оновлення, яке запустило формат Stories. Поки функція доступна лише користувачам з передплатою Premium, потрібно оновити програму в AppStore та Google Play.

Кнопка для запису Stories з'явиться поруч із позначкою "написати повідомлення". Stories наразі можна постити від свого імені, але не від імені каналів.

У рамках Stories також може з'явитися новий формат вбудованої реклами. Він дозволить використовувати картинку, текст та посилання, яке може вести на зовнішній ресурс. Для цього додадуть відстеження переходів за рекламними посиланнями.

Цікаво також, що: 

  • Stories можна буде записувати з передньої і задньої камери смартфона одночасно;
  • в налаштуваннях конфіденційності можна буде встановити заборону на копіювання Stories за допомогою скриншотів і захоплення екрана;
  • деякі елементи Stories, наприклад, підписи й емодзі, можна буде редагувати після публікації;
  • відповідати на Stories можна буде анонімно.

Лише для Premium? 

Stories Telegram бачать усі, але створювати Stories можуть лише ті, хто підписався на Telegram Premium. Коли користувачі, які не мають передплати, намагаються створити нову Stories, у додатку з’являється підказка: "Публікація Stories наразі доступна лише для передплатників", що означає, що з часом вона може стати безкоштовною для всіх.

Новини за темою: Міністр культури Ткаченко подав у відставку. На його місце вже є нова кандидатура

Минулого місяця генеральний директор Telegram сказав, що спочатку компанія не бажала додавати Stories, тому що вони "вже всюди", але хотіла поважати вимоги своїх користувачів.

Вартість Telegram Premium в Україні становить 119 гривень на місяць. Telegram Premium розблоковує подвоєні ліміти, завантаження файлів на 4 ГБ, швидші завантаження, ексклюзивні наклейки та реакції, покращене керування чатами тощо.

Нещодавно Telegram впровадив можливість націлювання реклами за країнами. Це було зроблено з метою "дотримання територіальних обмежень під час показу рекламних оголошень у країнах із великою кількістю російськомовних каналів".

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк Україна працює над внесенням Telegram у перелік цифрових платформ, що підлягають регуляції, – Герасим'юк
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів