USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі ШІ в Telegram

У "помічника" можна запитати про фітнес-рекомендації, новинки зі світу кіно чи музики
ШІ-помічник
Інфографіка
Джерело: скріншот

Компанія Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі штучного інтелекту (ШІ) в Telegram. Бот даватиме відповіді на різні теми живою мовою, наприклад, поради щодо подорожей до створення персоналізованих плейлистів, розповіли в пресслужбі Microsoft.

"Copilot – це персональний помічник генеративного штучного інтелекту на базі моделі GPT і Bing Search, доступний у Telegram. Copilot для Telegram використовує природну мову, щоб надавати відповіді на різні теми – від пошуку знань до порад щодо подорожей, спортивних оновлень і рекомендацій фільмів", – кажуть розробники.

Цей чат-бот поки що перебуває на стадії бета-тестування. І є безплатним для всіх користувачів та доступним на Windows, macOS, Android та iOS.

Бета-версія Copilot для Telegram підтримує лише запити в текстовому чаті. У "помічника" можна запитати про фітнес-рекомендації, новинки зі світу кіно чи музики чи дати запит на пошук інформації.

"Просто введіть своє запитання, інструкцію чи думку, як ви це зробили б у будь-якому чаті 1-1, і дозвольте Copilot надати вам відповіді, пропозиції тощо. Copilot може й допомогти написати вірші, оповідання або навіть поділитися ідеями для проєкту", – додають творці боту.

Як користуватися чат-ботом?

Copilot можна застосовувати в настільному та мобільному додатку Telegram або в Telegram Web. 

Якщо вже є програма Telegram на вашому пристрої або ви вже ввійшли в Telegram Web у своєму браузері, натисніть на це посилання, щоб почати взаємодіяти з Copilot. 

Водночас можна завантажити та увійти в програму Telegram або увійти у свій вебобліковий запис Telegram, а потім натиснути на це посилання, щоб почати взаємодіяти з Copilot. 

До того ж можна знайти Copilot, ввівши @CopilotOfficialBot у рядку пошуку в Telegram.

Новини за темою: "Мрія" жива: Microsoft Flight Simulator офіційно презентував нове DLC, в якому можно спробувати політ на українській авіалегенді

Раніше ми повідомляли, що інженери Microsoft створили нейромережу VASA-1, яка змушує фотографії рухатися та говорити. Для створення відео VASA-1 достатньо й однієї світлини людини та аудіодоріжки з її голосом. Алгоритми точно передають емоції, вловлюючи тонкі нюанси, що робить ролики надто реалістичними.

Ще однією функцією є зміна настрою світлини. Також можна налаштувати напрямок погляду зображеної на знімку людини.

Читайте також:
Мінцифри оприлюднило Мінцифри оприлюднило "Білу книгу" із законодавчим регулюванням ШІ
Кабмін дозволив використовувати ШІ в Кабмін дозволив використовувати ШІ в "Дії"
Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом
Штучний інтелект і нові функції для iPhone: Apple представила iOS 18 Штучний інтелект і нові функції для iPhone: Apple представила iOS 18