USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У Telegram стався масштабний збій

Причина такого збою поки невідома
телеграм не працює
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Сьогодні ввечері в Telegram стався масштабний збій. 

Користувачі скаржиться, що спочатку підвисло завантаження фотографій, а згодом перестало відкриватись відео. Не можна переслати повідомлення з каналу собі у збережене чи іншому користувачеві, а також оновити його, щоб переглянути нові пости.

Система постійно пише, що триває "завантаження" чи "оновлення".

Також це підтвердив сервіс DownDetector.

Джерело: відкриті джерела

Крім України, збій у Telegram помітили по всьому світу – у США, Європі, Казахстані та інших.

Причина такого збою поки невідома.

Останні зміни у Telegram

6 червня засновник Telegram Павло Дуров оголосив про запуск внутрішньої валюти у месенджері. Вона буде використовуватись для оплати послуг у мінідодатках. 

Витратити Stars можна буде на цифрові продукти – від електронних книг та онлайн-курсів до предметів в іграх на платформі Telegram.

Розробники мінідодатків згодом зможуть вивести зароблені "зірки" через платформу Fragment до криптовалюти Toncoin. Також внутрішню валюту можна використовувати для подальшого просування своїх додатків у Telegram.

До цього в Telegram з’явився редактор для створення стікерів. Тепер користувачі Telegram зможуть створювати стікери не виходячи із додатка.

Створити стікер можна на основі будь-якого зображення. До нього можна додати текст, малюнок або незліченну кількість анімованих наліпок, емоджі та GIF, які вже є на платформі.

Читайте також:
Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом
Telegram запускає власну валюту Stars Telegram запускає власну валюту Stars
Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити
Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі ШІ в Telegram Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі ШІ в Telegram