USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 3 6 9 0 (+1400)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

В епіцентрі подій, на пульсі часу: Медіапроєкту Ukraine World News – один рік. Пригадаймо, як це було

50 проєктів, 7 документальних фільмів, десятків спецпроєктів і сотні інтерв’ю – стільки встигла зробити за перший рік команда UWN
Ukraine World News UWN
Джерело: Ukraine World News

Медіапроєкту Ukraine World News святкує свій перший рік. Протягом цього часу команда UWN встигла зробити 50 проєктів, 7 документальних фільмів, десятків спецпроєктів і сотні інтерв'ю. 

Яким був для нас цей рік? Пригадаймо.

Наш перший рік ми пережили в одному ритмі з Україною та світом в режимі реального часу. Історичні саміти, засідання Європарламенту та інсайди від єврочиновників. А ще – про сміливість та незламність наших людей та фіксація ворожих злочинів. Усе це ви бачили в прямому ефірі, пригадують ведучі медіапроєкту.

Протягом цього року редакція сайту Ukraine World News документувала шокуючі реалії від наших захисників про російський полон та збирала реальні свідчення українських медиків, що пройшли пекло в російському полоні. Військовий полон цивілізованої країни показала Христя Равлюк, яка розповіла, як утримують полонених окупантів в Україні.

Ми раділи разом зі всією країною, коли чули таке довгоочікуване "Наші вдома!" і не могли стримати сліз від чергових наслідків ракетного обстрілу.

"Як на долоні у ворога наші журналісти були у містах, які живуть під щоденні канонади. Ми показували, як живе Нікополь у той час, коли весь світ гадав, чи влаштує агресор новий акт терору, підірвавши ЗАЕС. Ми працювали в Миколаєві, попри безперервне виття сирен і постійну загрозу обстрілів. Запоріжжя – ми документували наслідки ворожих атак на цивільне населення, а разом із херсонцями поділяли їхній невгамовний біль від окупації, життя під прицільним вогнем ворога та найбільшої екологічної трагедії: розливу Каховського водосховища після підриву дамби ГЕС", – пригадують ведучі медіапроєкту.

Наші плани

Має медіапроєкт вже і плани на майбутнє. Зокрема, зізнається головний редактор Ukraine World News Сергій Харченко, "проєкти будуть пов'язані з тим, про що зараз не говорять або про що зараз трошки забулося, але про це треба говорити, бо це нам теж допомагає". Так, на медіапроєкті буде більше проєктів, пов'язаних з культурою, красою, історією краси і модою.

"Виклик цього року – це велика кількість виборчих кампаній в усьому світі. Ми вже формуємо групи, які будуть працювати в країнах, де проходитимуть вибори. Все – аби українці дізнавалися про вибори не від посередників, а саме від нас. Сподіваюся, що більшість наших проєктів все-таки якомога швидше буде не про війну, не про наші втрати, не про поле бою, а про те, як ми живемо після перемоги", – додав він.

Оцінка нашої роботи

Попри те що медіапроєкту лише рік, нам є чим пишатися. Найголовніше – це люди, які тут працюють та створюють чудовий продукт. За якісний контент медіапроєкт вже встиг отримати кілька нагород: подяку від Центру протидії дезінформації при РНБО та відзнаку від Державної судової адміністрації України.

Минулого року медіапроєкт Ukraine World News став інформаційним партнером Професіональної футбольної ліги України. 

Утім найбільша нагорода – наші глядачі. Дякуємо вам, що залишаєтесь з нами!

Теги: UWN
Читайте також:
Заява Ukraine World News Заява Ukraine World News
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт