USD
НБУ
39.67
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.50
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 6 8 7 2 0 (+1250)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.50
Готівка
42.95

Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"

Вперше спецпризначенці розповіли про особисте, побратимів та ворога
док.проєкт
Джерело: UWN

Українські спецпризначенці – хто вони? Це ті, кого залучають для всіх нетипових завдань на фронті. Ті, кому доводиться виконувати задачі, які важко собі уявити. Вони зазвичай закривають свої обличчя і не розповідають про себе.

Втім, як тільки ворог ступає на українську землю, то відразу опиняється під їхнім прицілом. А найбільша радість спецпризначенців – добре виконане завдання, про яке ніхто ніколи не дізнається. 

Медіапроєкт Ukraine World News підготував документальний проєкт про спецпризначенців Центру спеціального призначення НГУ "Омега". У ньому спецпризначенці вперше говорять про сім'ю, стосунки з побратимами та ворога. 

Це історія війни й також історія людства.

Зауважимо, що про військових на "нулі", їх проблеми та перемоги команда UWN розповідає постійно. Наприклад, до річниці створення НГУ Ukraine World News підготував документальний проєкт ""Рубіж" волі". В ньому – ситуація на фронті та виклики, які щодня долають ті, про яких ми переважно нічого не знаємо, але яким ми безмежно вдячні за можливість жити.

Злочини РФ задокументовано

До всього цього Ukraine World News вже випустив лінійку спеціальних проєктів, що документують ворожі злочини в українських містах. 

Так, в березні минулого року світ побачив перший документальний проєкт UWN "Буча. Після...". У ньому – історії очевидців трагедії та життя після деокупації. Згодом, майже через рік, світ побачив новий документальний проєкт - "Макарів. Після...", який побудований на спогадах очевидців, фактах та болю кожного, хто пережив окупацію. 

Читайте також:
Виробник пластикової тари з Харківщини почав виготовляти дрони для ударів по тилу в РФ, - WSJ Виробник пластикової тари з Харківщини почав виготовляти дрони для ударів по тилу в РФ, - WSJ
На закупівлю дронів для ЗСУ уряд виділив ще 15,5 млрд гривень На закупівлю дронів для ЗСУ уряд виділив ще 15,5 млрд гривень
Ворог залишається активним: Плетенчук розповів про стратегію росіян на Херсонському напрямку Ворог залишається активним: Плетенчук розповів про стратегію росіян на Херсонському напрямку
Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону, – Стефанішина Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону, – Стефанішина