USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00

"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"

Україна живе, продовжує жити, і ось тому ми всі – одне велике серце і ми вже переможці, наголошує співачка
Могилевська UWN_6

Наталія Могилевська на UWN

Джерело: UWN

Війна увірвалася в життя кожного українця раптово, без будь-яких запитань чи пояснень. Принесла із собою біль, руїни, втрати, сльози... Втім інколи найжахливіші моменти життя перетворюються на найкрасивіші моменти життя, переконана українська співачка Наталія Могилевська.

"Війна знесла суєтність, недовіру, роздуми "а що буде краще, вигідніше". Сьогодні справжні цінності вийшли на перший план. Коли дружбі, любові, сімейним цінностям ціна інколи життя, люди по-іншому сприймають все", – розповідає співачка в інтерв'ю на Ukraine World News

Пригадує, що ще десь за 25 років до війни намагалася читати вірші і поезії зі сцени. Втім, тоді це нікому не було потрібно. А потім війна, поїздки на фронт...

"Був перший концерт, коли мені сказали: "Наташа, тут співати не можна, тому що фронт за "зеленкой". Думаю, прочитаю вірша (Рибчинський написав вірш "5 ранку", такий страшний). Думаю, це прості хлопчики, воно їм треба? Я починаю читати і бачу, як вони починають плакати... і як очима вони впізнають цей зміст, бачать моє серце... я бачу їх серце, яке дивиться в моє. І я скажу – це страшні речі, але разом із жахом ця війна принесла неймовірну любов людям", – додає співачка.

Українці вже переможці

Втім, зазначає: доки ми чекаємо великої перемоги і кожного дня ми пишемо "ми чекаємо і хай нам буде перемога", ми вже є переможцями!

"В мене було в одну секунду розуміння, що ми щодня встаємо під бомбами, я пишу ці вистави, мої діти йдуть до школи, на шляху до школи ми чекаємо, чи є тривога, чи ні, вони ховаються в тих бомбосховищах, в метро. Ми чекаємо великої перемоги, а ще й комплексуємо, що в нас не так щось на фронті сьогодні гарно виходить. А мені хотілося отак взяти людей і сказати: "Люди, ви не усвідомлюєте, ми вже переможці!". Кожного дня жити в тому жаху два роки. І ми живемо, продовжуємо любити, народжувати, створюємо сім'ї, виходимо заміж, любимо, їмо, створюємо якусь творчість, будуємо будинки. Я знаю людей, які бізнеси нові відкривають в Україні. Українці, Україна живе, продовжує жити, і ось тому ми всі – одне велике серце з нашими переживаннями, страхами... ми їх поборюємо кожного дня і ми вже переможці!" – наголошує Могилевська.

Ми – одне велике серце

Власне, аби показати українцям їхню нескореність, силу і сказати "ви – переможці", українська співачка зробила величезний концерт в палаці "Україна".

"Я зробила цей концерт суто співочий, без віршів, без розповідей. І на хітах цієї війни...", – каже вона. 

І зізнається, що мріє зібрати українців на свій концерт на стадіоні "Олімпійський", щоб "зібралися всі, як у величезні обійми на весь світ, і заспівали "в нас одне велике серце...".

Втім, мрію, поки здійснити не можна – через війну стадіони зачинені для масових зібрань. Тож поки у планах співачки – додаткові концерти під назвою "Одне велике серце".

Так, я щаслива жінка

"Знаєш, я дуже щаслива, що я це зробила (концерт, – прим. ред.), тому що я таки почула чотири тисячі людей, які співають разом "В нас одне велике серце" стоячи зі сльозами на очах. Це такі величезні були обійми. Я закінчувала концерт в палаці "Україна", була остання пісня. Я видихнула і кажу: "Друзі, для вас сьогодні співала щаслива жінка". Вперше я можу це сказати за 10 років. Що для мене важливо, цей концерт був теж важливий тим, що моя доля – як приклад. Люди під час війни, можливо, вже зневірені, можливо, вже втрачають надію, втрачають силу, а в мене життя тільки починається...", – насамкінець додала пані Наталія.

Наталія Могилевська 

Наталія Могилевська – співачка, актриса, відомий продюсер, а також телеведуча, за плечима якої участь в таких телепроєктах, як "Голос. Діти", "Фабрика зірок", "Танці з зірками" та багато інших.

Протягом довгих років Могилевська є улюбленицею української публіки, адже подарувала шанувальникам багато хітів, наповнених щирістю та емоціями, а головне – любов'ю української артистки.

Читайте також:
Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві
УІНП перегляне питання увічнення Булгакова УІНП перегляне питання увічнення Булгакова
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
УІНП визнав Михайла Булгакова символом російської імперської політики УІНП визнав Михайла Булгакова символом російської імперської політики