USD
НБУ
40.45
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.23
Готівка
44.10
Втрати орків: 5 3 4 3 6 0 (+1270)
USD
НБУ
40.45
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.23
Готівка
44.10

Заява Ukraine World News

Ukraine World News UWN
Джерело: TAK TV

17 травня у ЗМІ розповсюдили інформацію про проведення слідчих дій щодо власника медіапроєкту Ukraine World News бізнесмена Віталія Кропачова.

Ukraine World News з моменту запуску завжди транслював новини об’єктивно і чесно та робитиме це й надалі. Команда медіапроєкту збирає інформацію з офіційних джерел та доповнюватиме її коментарями адвокатів Віталія Кропачова. Громадськість має отримати достовірну та збалансовану інформацію. Жодні анонімні дописи та вкиди не мають тиснути на жодну зі сторін цієї ситуації.

Ми закликаємо всі медіа, які прагнуть отримати достовірну інформацію, звертатися тільки до правоохоронних органів та адвокатів. Рекомендуємо дочекатися коментарів зі сторони уповноважених осіб і не розповсюджувати неперевірену, неправдиву та некоректну інформацію.

Ukraine World News продовжує працювати у звичному режимі.

Медіапроєкт Ukraine World News – це об'єднання різних видів як телевізійних, так і цифрових медіа. Телемовлення представлено телеканалом ТАК TV. Також до складу медіапроєкту Ukraine World News входять сайт, Facebook, Instagram, TikTok та Telegram-канал.

На YouTube Ukraine World News як окремий проєкт стартував у лютому 2023 року. Телеканал TAK TV 1 травня розпочав мовлення на супутнику.

Теги: UWN
Читайте також:
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт
"Вони – моє найкраще рішення в житті": Могилевська розповіла, як донечки змінили її життя