USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Ukraine World News отримав подяку від Центру протидії дезінформації при РНБО

Подяку сьогодні було вручено працівникам UWN
Подяка UWN за боротьбу із фейками

Подяка від Центру протидії дезінформації керівництву та редакції Ukraine World News

Джерело: Ukraine World News

Медіапроєкт Ukraine World News отримав подяку від Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України за плідну співпрацю та якісну роботу у сфері протидії дезінформації.

"FAСT CHECK. Перевірено" – один із перших проєктів, який вийшов в ефір медіапроєкту Ukraine World News. Менше ніж через рік робота команди стала впізнаваною у середовищі фактчекерів та отримала нагороду від РНБО.

Секретар РНБО Олексій Данілов нагадав, що такі Центри протидії дезінформації створенні при всіх країнах НАТО. "Є країни, які є лідерами в цій сфері, – це зокрема Фінляндія, Латвія і частина інших країн, з якими ми співпрацюємо", – додав Данілов.

Секретар РНБО Олексій Данілов та керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Шаповалов

Джерело: Ukraine World News

"Для UWN ця подяка є ознакою того, що ми робимо свій внесок у майбутню перемогу тим, що вміємо найкраще, розповідаючи нашим глядачам правду та спростовуючи "вкиди", які ширяться інформаційним простором", – заявила генеральна продюсерка медіапроєкту Ukraine World News Ольга Гіржева.

"Майже 10 років я працюю у сфері боротьби з фейками. Є дотичним до створення проєкту StopFake. Дуже приємно, що проєкт Ukraine World News так швидко увійшов до спільноти фактчекерів та отримав визнання. Перш за все дякую нашим глядачам, які підтримують нас та розповсюджують якісний контент. І безмежно вдячний команді "FAСT CHECK. Перевірено" – ведучій Дарині Нестеровій та шеф-редактору проєкту Андрію Матвіїву. Вони щотижня створюють якісний та потрібний країні продукт", – зазначив головний редактор Ukraine World News Сергій Харченко.

Ведуча Ukraine World News Дарина Нестерова та шефредактор проєкту "FAСT CHECK. Перевірено" Андрій Матвіїв

Джерело: Ukraine World News

Центр протидії дезінформації – робочий орган Ради національної безпеки і оборони України, який набув чинності Указом президента України від 19 березня 2023 року.

Медіапроєкт Ukraine World News розпочав мовлення на YouTube у лютому 2023 року. Медіапроєкт мовить цілодобово в Україні та країнах, де є можливість отримувати сигнал через супутник або інтернет-мережі.

Власник медіапроєкту – бізнесмен Віталій Кропачов.

Читайте також:
В Україні розробляють законопроєкт про регулювання дезінформації та пропаганди у медіа й соцмережах, – ЗМІ В Україні розробляють законопроєкт про регулювання дезінформації та пропаганди у медіа й соцмережах, – ЗМІ
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт