USD
НБУ
39.40
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.34
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 5 3 0 0 (+1040)
USD
НБУ
39.40
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.34
Готівка
42.90

Михайло Грицкан, Катерина Бужинська та Ukraine World News зібрали понад 3 млн гривень на допомогу ЗСУ

Грицкан ИФ_1

Концерт Михайла Грицкана в Івано-Франківську

Джерело: Ukraine World News

Народна артистка України Катерина Бужинська, Заслужений артист України Михайло Грицкан та медіапроєкт Ukraine World News зібрали 3,3 млн гривень під час благодійного концертного туру "Воля"!

Вже наступного тижня 27 червня в Одесі та 28 червня – в Києві у нас буде можливість збільшити суму.

Нагадаємо, що під час кожного концерту "Воля" проходить благодійний аукціон, зібрані кошти на якому подвоюються завдяки медіапроєкту Ukraine World News, власником якого є бізнесмен та меценат Віталій Кропачов.

Всі кошти в повному обсязі будуть передані на потреби ЗСУ (на 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду "Едельвейс", в якій служить рідний брат Катерини, на дрони для навчального центру аеророзвідки, на 46-ту десантно-штурмову бригаду). Також на кожному концерті генеральний партнер туру "Воля" медіапроєкт Ukraine World News дарує сертифікати на безкоштовний відпочинок в таборі Junior Star діткам, які потребують допомоги та підтримки.

Вже 28 червня спеціально до Дня Конституції Михайло Грицкан та Катерина Бужинська дадуть великий благодійний концерт у Києві. Цей концерт продовжує серію благодійних подій від "Квартал-Концерту" у КВЦ "Парковий".

Всеукраїнський благодійний тур "Воля" відбувається за підтримки генерального партнера – медіапроєкту Ukraine World News. Партнерами проєкту також виступили радіо "П’ятниця", мережа автозаправних станцій Stels та квитковий сервіс і організатори "Квартал-Концерт".

Читайте також:
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт
"Вони – моє найкраще рішення в житті": Могилевська розповіла, як донечки змінили її життя