USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

"Вони – моє найкраще рішення в житті": Могилевська розповіла, як донечки змінили її життя

Співачка зізнається: її доньки мають хист і до співів, і до танців
Могилевська UWN_1

Наталія Могилевська на UWN

Джерело: UWN

Щаслива родина з турботливими батьками – мрія кожної дитини. На жаль, відчути батьківську любов можуть не всі діти – їх дитинство проходить в інтернатах та дитячих будинках.

Кілька років тому два маленьких серденька отримали шанс вирости в родині, де їх окутають любов'ю та теплом, – співачка Наталія Могилевська удочерила двох доньок. Втім, про її рішення стало відомо відносно нещодавно. Все через те, що діток удочерила за покликом серця, а не заради піару, зізнається співачка в інтерв'ю на телеканалі Ukraine World News

"Про піар дуже мало казали, тому що розуміють люди, що я два роки мовчала, ніхто не знав. Якщо б мене з цією собакою не зняли в тому магазині, можливо, я б ще два роки мовчала. Бо якби я хотіла піару, то я б зробила одразу, знаєш, як в нас були такі приклади: дивіться, от дивіться – я вже в роддом їду, а тут дивіться я вже в будинку, от дивіться я документи підписую. Тобто ніхто нічого не знав, було дуже все тихо, і зараз з'явилася одна фотографія, де немає облич дітей, і знову тиша. Я тримаю слово, що я ніколи про це не розмовляю", – зазначає співачка.

Й пояснює, що малеча була травмована, налякана... вони лишень почали приходити до тями. Тому, зізнається, був страх, що в садочку до них підійдуть і скажуть щось на кшталт "а вона тобі не рідна". Тож нині навіть в школі та садочку ніхто не знає, чиї вони доньки.

Втім, все ж трішки розповідає про них. Каже, її доньки – музикальні: дуже класно співають, танцюють. А ще – досить швидко вчать мамині пісні.

"Можу сказати, що це рішення було одним із самих прекрасних рішень в моєму житті. Перше рішення – коли я вирішила взагалі співати. І друге ось це – усиновити двох моїх дівчат. Кращого рішення в житті я не знаю", – уточнює співачка.

Так, я щаслива жінка

Співачка зізнається, по завершенню великого концерту в палаці "Україна" вона вперше за багато років змогла зізнатися собі і всім, що вона щаслива.

"Я закінчувала концерт в палаці "Україна", була остання пісня. Я видихнула і кажу: "Друзі, для вас сьогодні співала щаслива жінка". Вперше я можу це сказати за 10 років...", – насамкінець додала пані Наталія.

Читайте також:
Хотіла відкрити бізнес: У Дніпрі 19-річна жінка намагалася продати свого сина за мільйон гривень Хотіла відкрити бізнес: У Дніпрі 19-річна жінка намагалася продати свого сина за мільйон гривень
Україна розслідує майже чотири тисячі злочинів, вчинених військовими РФ проти дітей, – Лубінець Україна розслідує майже чотири тисячі злочинів, вчинених військовими РФ проти дітей, – Лубінець
Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві
У Німеччині знайшли понад 160 українських дітей, яких депортували до РФ У Німеччині знайшли понад 160 українських дітей, яких депортували до РФ