USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Google має намір додати функцію емодзі до своєї електронної пошти Gmail

Однак у коді є певні обмеження
пошта
Пошта Gmail
Джерело: Google

Компанія Google планує додати функцію емодзі до своєї електронної пошти Gmail. Про це пише The Verge.

Так, у застосунку Gmail для iOS виявили певний код, який дозволяє користувачам реагувати на електронні листи за допомогою емодзі.

"Код у пакеті програм Google для Android свідчить, що емодзі в Gmail "зʼявляться незабаром". Імовірно, компанія спершу запустить бета-версію, а потім зробить емодзі доступними для всіх користувачів", - йдеться у повідомленні.

Однак у коді є певні обмеження. Деякі емодзі будуть недоступні для зашифрованих повідомлень, великих груп або прихованих копій. А в одному електронному листі можна буде використати до 20 реакцій.

Google публічно не оголошувала, що працює над функцією емодзі. Відповідаючи на запитання про це, речниця Google Медісон Кушман Велд порадила журналістам "залишатися на звʼязку" і додала: ",✋".

Підприємці знову можуть реєструвати бізнес на Google-картах

Тепер українці знову зможуть додавати нові бізнеси на Google Maps, а також редагувати й верифікувати профілі підприємств та інших установ. Про це інформує пресслужба Міністерства в Telegram.

"З квітня 2022 року функції були заблоковані для українських користувачів з безпекових міркувань. Тепер українці зможуть додавати нові бізнеси на Google Maps, а також редагувати й верифікувати профілі підприємств та інших установ", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно Google українізував застосунок для людей із порушеннями зору Lookout.

До того ж Google видалить неактивні облікові записи та документи. Це застосують лише до особистих облікових записів і не зачеплять корпоративні та освітні, поінформували в офіційному блозі компанії.

Так, Google з грудня 2023 року видалятиме акаунти, які не були активні протягом двох років.

Новини за темою: Google додав "синю галочку" в Gmail

Теги: Google
Читайте також:
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків
Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео
В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності
Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році