USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85

Google додав "синю галочку" в Gmail

Усі компанії, які раніше пройшли перевірку, автоматично отримають "сині галочки" впродовж найближчих днів
Google Gmail

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Google додав "синю галочку" для листів електронної пошти Gmail. Нова позначка з’явиться поряд з іменами відправників, які підтвердили свою особистість через функцію BIMI. Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Таким чином, з появою "синіх галочок" користувачі зможуть бути впевнені, що це не спам, а лист відправила компанія, а не шахраї. Акаунти, які скористалися BIMI, отримають "сині галочки".

"Посилена автентифікація електронної пошти допомагає користувачам і системам захисту електронної пошти виявляти та зупиняти спам. Також це підвищує довіру до електронної пошти та дає читачам захоплюючий досвід, створюючи кращу екосистему електронної пошти для всіх", – пояснили в Google.

Тепер навівши курсором на галочку, отримувач листа пересвідчиться, що ‎відправник підтвердив свою особистість. 

Усі компанії, які раніше пройшли перевірку, автоматично отримають "сині галочки" впродовж найближчих днів. В іншому випадку потрібно пройти процедуру налаштування BIMI.

Brand Indicators for Message Identification (BIMI) – це засіб ідентифікації відправника в Gmail, який компанія запровадила у 2021 році. Завдяки BIMI до розсилки додається логотип бренду.

Теги: Google
Читайте також:
Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео
В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності
Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році
Google випустив нову модель ШІ Gemini Google випустив нову модель ШІ Gemini