USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 8 5 8 0 (+750)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

Microsoft прагне залучити побільше користувачів пошуковика Google: Для чого це потрібно

Microsoft сподівається, що більш розмовні контекстуальні відповіді на запити користувачів залучать користувачів пошуковика
google
Джерело: відкриті джерела

Корпорація Microsoft готується додати чат-бот ChatGPT до своєї пошукової системи Bing, щоб переманити користувачів від конкурента Google, інформує Bloomberg.

Як повідомляє видання, компанія Microsoft, інтегруючи чат-бот ChatGPT, розроблений компанією OpenAI, хоче переманити користувачів Google.

"За даними інсайдерських джерел, Microsoft сподівається, що більш розмовні контекстуальні відповіді на запити користувачів залучать користувачів пошуковика. Вони також зможуть надавати їм комплексні відповіді", – зазначає Bloomberg.

На думку експертів, очікується, що запуск нової функції може відбутися протягом кількох наступних місяців. В той же час все залежатиме від точності чат-бота і його здатності швидко інтегруватися в існуючу пошукову систему Microsoft.

Bloomberg нагадує, що OpenAI – це дослідницький центр штучного інтелекту, який підтримує компанія Microsoft, котра інвестувала у нього 1 млрд доларів. Чат-бот ChatGPT був запущений для публічного користування у листопаді і виявив здатність розповідати про все – від рецептів коктейлів до шкільних творів. Хоча минулого місяця головний виконавчий директор OpenAI Сем Альтман написав у твіті про ChatGPT, що "було б помилкою покладатися на нього в чомусь важливому".

Раніше компанія Google оголосила, що розпочала співпрацю з фармацевтами для розшифровки поганого почерку лікарів. Представники компанії заявили на щорічній конференції в Індії, що відповідна функція буде доступна в додатку Google Lens.

Читайте також:
Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео Google випустив оновлену модель ШІ, здатну обробляти довший текст і відео
В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності В Google Chrome додали нові функції безпеки та продуктивності
Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році Калій йодид, Пригожин та карта тривог: Що українці найчастіше шукали у Google у 2023 році
Google випустив нову модель ШІ Gemini Google випустив нову модель ШІ Gemini