USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 6 9 8 4 0 (+1120)
USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95

На Київщині фотографа з дитячих свят засудили до дев'яти років тюрьми за виготовлення і збут дитячої порнографії

Загалом чоловік виготовив близько 10 тисяч фото та відеофайлів дитячої порнографії
СБУ
Джерело: СБУ

Суд засудив до дев'яти років позбавлення волі фотографа з Київської області, який виготовляв дитячу порнографію, працюючи на святах в дитсадках. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора. 

Встановлено, що засуджений протягом 2013–2020 років працював на святах в дитсадках одного з міст Київської області. Користуючись довірою вихователів, фотограф залишався наодинці з малолітніми дівчатками. Він змушував дітей ставати у змодельовані ним неетичні сексуальні пози та фільмував це для збуту в інтернеті. За весь час фотограф виготовив близько 10 тисяч фото та відеофайлів дитячої порнографії.

Крім того, використовуючи вразливий стан, він вербував малолітніх дітей для експлуатації в порноіндустрії. За ці послуги платив дівчаткам від 100 до 300 гривень. Загалом встановлено 43 потерпілі дитини. 

Новини за темою: Війна в Україні призвела до зростання злочинності у сфері торгівлі людьми

Фотографа визнали винним у вербуванні малолітніх дівчат з метою їх експлуатації в дитячій порнографії, а також у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні матеріалів порнографічного характеру, що містить дитячу порнографію (ч. 3 ст. 149, ч. 2 ст. 156, ч. 4, ч. 5 ст. 301 КК України) і засудили до дев'яти років позбавлення волі. Вилучену у нього чисельну комп’ютерну техніку та фотообладнання конфісковано в дохід держави для потреб Збройних сил України. 

Нагадаємо, нещодавно соцмережі вибухнули обговоренням вечірок у так званих "криптанів із Франика". Вони влаштовували вечірки, де накачували дівчат алкоголем і транквілізатором. Потім вони знімали дівчат на відео і викладали в соцмережі. 

Двоє організаторів п'яних вечірок були затримані. Їм оголосили про підозру ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Ще шістьом причетним до вечірок вручили повістки. 

Теги: вирок
Читайте також:
Умовний строк не рятує ухилянта від мобілізації, – перший заступник голови Нацполіції Умовний строк не рятує ухилянта від мобілізації, – перший заступник голови Нацполіції
У США засудженого вперше стратили за допомогою азоту. В ООН прирівнюють це до тортур У США засудженого вперше стратили за допомогою азоту. В ООН прирівнюють це до тортур
Китайський блогер знімав роботу ППО в Одесі: Яке покарання отримав? Китайський блогер знімав роботу ППО в Одесі: Яке покарання отримав?
Актора Ступку визнали винним у справі про ДТП у нетверезому стані Актора Ступку визнали винним у справі про ДТП у нетверезому стані