USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS

Він заявив, що виступи за IGNIS – величезна перемога для нього у непростий період
Мілевський
Джерело: Укрінформ

Відомий ексфорвард збірної України та київського "Динамо" Артем Мілевський увійшов до складу столичного медіафутбольного клубу IGNIS, за який виступають блогери, футбольні функціонери, агенти, журналісти, режисери. Під час пресконференції Артем Мілевський зазначив, що виступи за IGNIS – величезна перемога для нього у непростий період.

"Радий виступати у клубі IGNIS. Це величезний успіх для мене сьогодні. Чудово, що запросили. Скажу чесно, після усіх своїх реабілітацій мені було навіть важко ходити. Те, що я набрав таку форму, виходжу і граю – величезна перемога для мене. Тут зібралися мої друзі, які створювали команду. Наша мета – допомагати ЗСУ, розвивати футбол в Україні. Щоб діти ходили на наші матчі і самі потім займалися футболом. Футбол – це наше все. Я своєю медійністю буду прагнути допомагати команді вирішувати усі її завдання", – заявив Мілевський.

Відповідаючи на запитання журналістів, він також сказав, що уважно слідкує за нинішнім поколінням київських динамівців і навіть зробив молоді комплімент.

"У "Динамо" молода команда. Нова кров, нові футболісти, дуже талановиті. Але не все зразу, для успіхів потрібен час. Звичайно, хочеться і чемпіонами України стати, і в Лізі чемпіонів кожного року грати... Я відвідую матчі команди на стадіоні, їжджу на базу. Дуже уболіваю за хлопців", – зазначив Артем.

Блогер, підприємець, гравець IGNIS FC Олександр Волошин розповів про своє захоплення футболом.

"Займаюся футболом я постійно, починав ще у Бердичеві. Виріс на таких футболістах, як Мілевський. У футболі важлива не лише сама гра, а й шоу навколо неї. Для дітей, для їхніх батьків... Щоб наша країна розвивалася. Зроблю все, аби мій ресурс, моя медійність допомагала українському футболові. Словом, футбол для мене – це те, чим я горів і горю все життя. У медійності я досяг результатів, хочу й у футболі реалізуватися. Давня мрія. Ми плануємо розвивати команду, можливо, мати футбольну академію. Медійний футбол може створювати підґрунтя для того, що заповнювати трибуни, засновувати бренди", – заявив Волошин.

Що відомо про Мілевського і Волошина

Артем Мілевський є рекордсменом виступів за молодіжну футбольну збірну України – 37 поєдинків (7 голів). За національну команду форвард провів 50 ігор (8 голів), за київське "Динамо" – 157 матчів (57 забитих м'ячів). Мілевський є срібним призером молодіжного чемпіонату Європи (2007 рік), чвертьфіналістом чемпіонату світу (2006), чотириразовим чемпіоном України та чотириразовим володарем Кубка країни.

Олександр Волошин – відомий український блогер і підприємець, який має свій канал на YouTube, де записує підкасти з популярними людьми.

Читайте також:
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Наступні зимові Олімпійські ігри відбудуться в Альпах Наступні зимові Олімпійські ігри відбудуться в Альпах
Олімпіада-2024. Короткий гід по головній спортивній події року Олімпіада-2024. Короткий гід по головній спортивній події року
МОК схвалив створення Олімпійських ігор з кіберспорту: Перші змагання проведуть у Саудівській Аравії в 2025 році МОК схвалив створення Олімпійських ігор з кіберспорту: Перші змагання проведуть у Саудівській Аравії в 2025 році