USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

WhatsApp тестує нову функцію обміну файлами на Android

Аби поділитися файлами, користувачам не треба буде вводити номер телефону
WhatsApp
Джерело: відкриті джерела

WhatsApp тестує на своїй платформі нову функцію обміну миттєвими повідомленнями для Android. Вона дозволить користувачам ділитися файлами з людьми поблизу без необхідності вводити телефонний номер. Про це повідомляє The Peninsula.

Зазначається, що користувачі зможуть ділитися файлами через додаток, відкривши спеціальне вікно, де відображаються інші користувачі, які перебувають поблизу.

"Він також містить опції для керування видимістю облікового запису для інших користувачів, які використовують ту саму функцію", – пишуть у виданні.

Представники WhatsApp наголосили, що користувачі мають самі відкривати вікно обміну файлами, а відправник вибере отримувача з переліку осіб, які перебувають поблизу. Потім отримувач має клікнути на відповідний телефонний номер, щоб побачити запит на обмін файлами та прийняти його.

"Що стосується конфіденційності, процес передачі файлів буде безпечним, оскільки він захищений наскрізним шифруванням для захисту файлів і особистих даних", – йдеться у матеріалі.

У WhatsApp також уточнили, що номери телефонів будуть приховані під час передачі файлів за допомогою цієї функції та не будуть видимі особам, яких немає у списку контактів.

Новини за темою: WhatsApp випустив нову функцію для великих груп

Раніше ми повідомляли, що розробники WhatsApp запустили оновлення, яке дозволить користувачам прив’язувати свій обліковий запис до електронної адреси. Завдяки цьому пройти автентифікацію в месенджері можна буде через підтвердження по електронній скриньці замість використання SMS.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters