USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Нова функція у WhatsApp: Тепер користувачі зможуть прив'язувати свій обліковий запис до адреси електронної пошти

Ця опція не замінює перевірку через SMS, а працює як альтернатива
WhatsApp
Джерело: відкриті джерела

Розробники WhatsApp запустили оновлення, яке дозволить користувачам прив’язувати свій обліковий запис до електронної адреси. Завдяки цьому пройти автентифікацію в месенджері можна буде через підтвердження по електронній скриньці замість використання SMS. Про це повідомляє 9to5mac.

Хто вже може скористатися оновленням?

Зазначається, що можливість авторизації в месенджері через адресу електронної пошти представлена у WhatsApp версії 23.24.70 для пристроїв на базі iOS. Її вже опублікували в App Store.

"Ця опція не замінює перевірку через SMS, а працює як альтернатива, коли користувачі перебувають у зоні, де немає покриття стільникового зв’язку, і їм потрібно увійти до свого облікового запису WhatsApp", – йдеться у матеріалі.

Як налаштувати функцію?

Щоб додати адресу електронної пошти до свого облікового запису, потрібно торкнутися вкладки "Ваш профіль", обрати меню "Обліковий запис" і натиснути "Адреса електронної пошти". 

У WhatsApp уточнили, що адреса електронної пошти використовується лише для доступу до облікового запису. Її не будуть бачити інші користувачі.

Новини за темою: Нова функція у WhatsApp: Тепер можна одночасно запускати одразу два облікові записи на одному телефоні

Раніше ми повідомляли, що у WhatsApp з'явиться нова функція для великих груп. Вона призначена для того, щоб зробити групові дзвінки зручнішими та менш нав'язливими.

Так у месенджері WhatsApp з'являться голосові чати. Вони запускаються тихо без будь-яких повідомлень.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters