USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Швейцарський банк заморозив російські активи на 19 млрд доларів

Частина заморожених активів належить Центральному банку РФ
долари
Джерело: відкриті джерела

Швейцарський банк Credit Suisse заявив, що заморозив на своїх рахунках більше ніж 19 млрд доларів російських коштів. Про це повідомляє видання SonntagsZeitung.

Зазначається, що лише 4,32 мільярда з цих коштів належать особам, які входять до санкційного переліку Швейцарії. Решта 14,7 мільярда належать людям, проти яких запровадили санкції інші країни.

Деякі заморожені активи належать Центральному банку Росії та російській державі. Загалом, за даними видання, у Швейцарії налічується близько 50 млрд доларів російських коштів.

Заморожені кошти РФ у Фінляндії

22 січня стало відомо про це, що управління зі стягнення боргів Фінляндії заморозило активи громадян РФ на суму 187 млн євро. Про це інформує Yle.

"У Фінляндії найвідоміший російський олігарх із санкційного списку ЄС – Геннадій Тимченко. Він є одним із власників столичної арени Helsinki-halli (колишня Hartwall Arena)", – йдеться в повідомленні. 

За словами начальник відділу санкцій МЗС Фінляндії Піа Сааріваара, до заморожених активів входить все майно, що має цінність: нерухомість, акції, машини, яхти, літаки.

Читайте також:
МВС Росії оголосило в розшук Зеленського, Порошенка і генерала ЗСУ: У МЗС України вже відреагували МВС Росії оголосило в розшук Зеленського, Порошенка і генерала ЗСУ: У МЗС України вже відреагували
Напередодні Великодня СБУ попереджає про спроби РФ створити конфлікти серед релігійних громад України Напередодні Великодня СБУ попереджає про спроби РФ створити конфлікти серед релігійних громад України
Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ
Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати