USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді

Щобільше, користувачі зможуть налаштувати чат-бот так, щоб він завжди відповідав усно
ChatGPT
Джерело: відкриті джерела

Компанія OpenAI додала в ChatGPT голосову функцію "Читання вголос", що дає змогу користувачам прослуховувати відповіді штучного інтелекту. Про це повідомляє The Verge.

Як зазначається, нова функція підтримує 37 мов, зокрема українську. При цьому чат-бот автоматично визначає мову тексту, що читається. Функція "Читання вголос" доступна як для GPT-4, так і для GPT-3.5 у вебверсії та додатках для iOS і Android.

Варто зазначити, що аналогічні можливості для ШІ-моделей раніше додала компанія Anthropic, один з основних конкурентів OpenAI.

У вересні 2023 року ChatGPT запустив функцію голосового чату, де користувачі можуть безпосередньо давати запити чат-боту, не вводячи текст.

Але нова функція дасть змогу людям читати письмові відповіді вголос у ChatGPT. Крім того, користувачі зможуть налаштувати чат-бот так, щоб він завжди відповідав усно.

У мобільних додатках користувачі можуть натиснути й утримувати текст, щоб відкрити програвач "Читання вголос", де можна відтворити, призупинити або перемотати аудіовідповідь. У вебверсії під текстом відображається значок динаміка.

Раніше компанія OpenAI випустила нову версію свого популярного чат-бота ChatGPT, який тепер запам’ятовуватиме слова користувачів, щоб використовувати цю інформацію в майбутніх розмовах.

Також ми писали, що OpenAI вперше заблокував розробника бота, який використовував ШІ у політичній кампанії. На думку дослідників, технологія може завдати шкоди виборам.

Читайте також:
Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows Тестування не виявило дефекту: CrowdStrike розкрила причину збою у Windows
Компаніям, які постраждали внаслідок глобального технічного збою, знадобиться для відновлення кілька тижнів Компаніям, які постраждали внаслідок глобального технічного збою, знадобиться для відновлення кілька тижнів
Мінцифри оприлюднило Мінцифри оприлюднило "Білу книгу" із законодавчим регулюванням ШІ
Кабмін дозволив використовувати ШІ в Кабмін дозволив використовувати ШІ в "Дії"