USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді

Щобільше, користувачі зможуть налаштувати чат-бот так, щоб він завжди відповідав усно
ChatGPT
Джерело: відкриті джерела

Компанія OpenAI додала в ChatGPT голосову функцію "Читання вголос", що дає змогу користувачам прослуховувати відповіді штучного інтелекту. Про це повідомляє The Verge.

Як зазначається, нова функція підтримує 37 мов, зокрема українську. При цьому чат-бот автоматично визначає мову тексту, що читається. Функція "Читання вголос" доступна як для GPT-4, так і для GPT-3.5 у вебверсії та додатках для iOS і Android.

Варто зазначити, що аналогічні можливості для ШІ-моделей раніше додала компанія Anthropic, один з основних конкурентів OpenAI.

У вересні 2023 року ChatGPT запустив функцію голосового чату, де користувачі можуть безпосередньо давати запити чат-боту, не вводячи текст.

Але нова функція дасть змогу людям читати письмові відповіді вголос у ChatGPT. Крім того, користувачі зможуть налаштувати чат-бот так, щоб він завжди відповідав усно.

У мобільних додатках користувачі можуть натиснути й утримувати текст, щоб відкрити програвач "Читання вголос", де можна відтворити, призупинити або перемотати аудіовідповідь. У вебверсії під текстом відображається значок динаміка.

Раніше компанія OpenAI випустила нову версію свого популярного чат-бота ChatGPT, який тепер запам’ятовуватиме слова користувачів, щоб використовувати цю інформацію в майбутніх розмовах.

Також ми писали, що OpenAI вперше заблокував розробника бота, який використовував ШІ у політичній кампанії. На думку дослідників, технологія може завдати шкоди виборам.

Читайте також:
Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"
Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger