USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

OpenAI покращила пам'ять ChatGPT

Попри те що ChatGPT тепер може пам’ятати попередні розмови, він усе ще може робити помилки, як і люди
ChatGPT
Джерело: відкриті джерела

Компанія OpenAI випустила нову версію свого популярного чат-бота ChatGPT, який тепер запам’ятовуватиме слова користувачів, щоб використовувати цю інформацію в майбутніх розмовах. Про це повідомляє The New York Times.

"Наприклад, якщо користувач у розмові з чат-ботом згадує про свою доньку Ліну, якій ось-ось виповниться п'ять років, яка любить рожевий колір і медуз, ChatGPT може зберігати цю інформацію та згадати про неї за потреби пізніше. Коли той самий користувач просить бота "створити листівку до дня народження для моєї доньки", він може згенерувати листівку з рожевою медузою і написом: "З 5-річчям, Ліно!" – йдеться у матеріалі.

Утім, попри те що ChatGPT тепер може пам’ятати попередні розмови, він усе ще може робити помилки, як і люди.

"Коли користувач просить ChatGPT зробити для Ліни листівку до дня народження, чат-бот може створити таку з незначною помилкою, наприклад, написавши "Haippy 5th Birthday! Lina" замість "Happy 5th Birthday! Lina!" ("З 5-м днем народження! Ліно!)", – зазначають у The New York Times.

Завдяки цій новій функції OpenAI продовжує перетворювати ChatGPT на автоматизованого цифрового асистента, який може конкурувати з існуючими сервісами, такими як Siri від Apple або Alexa від Amazon, пишуть автори.

Також у виданні нагадали, що торік компанія вже дозволила користувачам додавати інструкції та особисті вподобання, як, наприклад, подробиці про роботу чи кількість членів родини, які чат-бот повинен враховувати під час кожної розмови.

Раніше ми повідомляли, що OpenAI вперше заблокував розробника бота, який використовував ШІ у політичній кампанії. На думку дослідників, технологія може завдати шкоди виборам.

Теги: ChatGPT
Читайте також:
ChatGPT став доступний без реєстрації, в той час як Маск допускає, що ШІ знищить людство ChatGPT став доступний без реєстрації, в той час як Маск допускає, що ШІ знищить людство
У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді У ChatGPT додали нову функцію. Тепер він може озвучувати відповіді
OpenAI зняла заборону на використання ChatGPT у військових цілях, – ЗМІ OpenAI зняла заборону на використання ChatGPT у військових цілях, – ЗМІ
ChatGPT може розкривати особисту інформацію користувачів, – дослідження ChatGPT може розкривати особисту інформацію користувачів, – дослідження