USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 4 2 6 0 (+860)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Промоутер Усика підтвердив нові терміни поєдинку боксера проти Ф'юрі

Бій перенесли на початок 2024 року
Бій Усик-Ф'юрі

Бій боксерів

Джерело: відкриті джерела

Промоутер українського боксера Олександра Усика – Олександр Красюк – підтвердив нові терміни поєдинку проти Тайсона Ф'юрі. Про це представник чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF розповів в ефірі iFL TV.

"Є кілька речей, які залежать від бажань Тайсона. Усик вийшов на ринг, контракт на бій підписали, ми збиралися провести його 23 грудня, але сумніваюся, що це станеться", – сказав промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен.

Попри те, що Усик спочатку наполягав на проведенні зустрічі з Ф'юрі в грудні 2023-го, промоутер боксера зазначив, що сторони погодили нові терміни історичного бою.

"Усик не битиметься 23 грудня. Бій перенесено на початок 2024 року, і ми все встигнемо. Тож зараз Олександр знімає всі відео для майбутнього бою і повертається до свого тренувального табору в Іспанії. Думаю, наступного тижня щось буде оголошено. Тому раніше наступного тижня нічого конкретного не буду казати", – уточнив промоутер.

Що передувало?

Наприкінці жовтня повідомляли, що бій за титул у суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком може бути відкладений. Причина – важкі травми, які отримав Ф'юрі після останнього поєдинку, що відбувся 28 жовтня з колишнім чемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну. Британець отримав поразку в результаті нокдауну.

Також ми писали, що бій за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі між чемпіоном за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі знаходився під загрозою зриву. Головна проблема полягала тому, що сторони не могли домовитися про дату проведення поєдинку.

Навіть лунали чутки, що команди Усика й Ф'юрі більше не ведуть переговори щодо проведення бою за абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Перемоги боксерів

У 36-річного Олександра Усика 20 перемог у 20 поєдинках, 13 з яких – нокаутом. Чотири бої українець провів у надважкій вазі. А перед цим став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті – ваговій категорії до 90,7 кг, завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

Новини за темою: Олександр Усик нокаутом переміг Деніела Дюбуа: Боксер відстояв всі свої чемпіонські титули

У 34-річного Ф'юрі на рахунку 33 перемоги, з яких 24 – нокаутом і одна нічия.

Читайте також:
Ломаченко битиметься за вакантний пояс IBF у легкій вазі проти Камбососа у квітні Ломаченко битиметься за вакантний пояс IBF у легкій вазі проти Камбососа у квітні
Бій Усика з Ф'юрі може бути перенесений з кінця року на іншу дату Бій Усика з Ф'юрі може бути перенесений з кінця року на іншу дату
Усик і Ф'юрі нарешті погодили дату поєдинку Усик і Ф'юрі нарешті погодили дату поєдинку
Команда Дюбуа подала апеляцію на результат бою з Усиком Команда Дюбуа подала апеляцію на результат бою з Усиком