USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

Усик та Ф'юрі домовилися провести бій за титул абсолютного чемпіона світу, – WBA

Місцем зустрічі Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі стане арена "Вемблі" у Лондоні
Усик та Ф'юрі
Джерело: відкриті джерела

Президент Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) Хільберто Мендоса отримав підтвердження від команд українця Олександра Усика та британця Тайсона Ф'юрі щодо наявності домовленості щодо проведення об'єднавчого бою. Про це йдеться у повідомленні організації.

Очікується, що місцем зустрічі Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі стане арена "Вемблі" у столиці Великої Британії – Лондоні. Дата бою – 29 квітня.

Додамо, що Олександр Усик погодився на фінансові умови Ф'юрі. Українець записав відео, на якому погоджується розділити гонорар поєдинку 29 квітня 70/30 (на користь Ф'юрі), якщо британець з отриманих коштів виділить 1 млн фунтів стерлінгів Україні.

Якби до кінця доби 10 березня Усик та Ф'юрі не домовилися про бій, то WBA б змусила українця захищати титул проти обов'язкового претендента Даніеля Дюбуа.

Олександр Усик є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської організації (IBO) та Міжнародної боксерської федерації (IBF). Ф'юрі володіє поясом Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Читайте також:
Ломаченко битиметься за вакантний пояс IBF у легкій вазі проти Камбососа у квітні Ломаченко битиметься за вакантний пояс IBF у легкій вазі проти Камбососа у квітні
Промоутер Усика підтвердив нові терміни поєдинку боксера проти Ф'юрі Промоутер Усика підтвердив нові терміни поєдинку боксера проти Ф'юрі
Бій Усика з Ф'юрі може бути перенесений з кінця року на іншу дату Бій Усика з Ф'юрі може бути перенесений з кінця року на іншу дату
Усик і Ф'юрі нарешті погодили дату поєдинку Усик і Ф'юрі нарешті погодили дату поєдинку