USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

ЗМІ пишуть, що Усик та Ф'юрі згорнули переговори про бій за звання абсолютного чемпіона. Що відбувається?

Схоже, якщо поєдинок і відбудеться, то не раніше заявленої дати
Усик Ф'юрі
Джерело: скріншот

Переговори між командами українця Олександра Усика й британця Тайсона Ф'юрі більше не ведуть переговори щодо проведення бою за абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Про це повідомляє ESPN.

Очікувалося, що поєдинок відбудеться на лондонській арені "Вемблі" 29 квітня, а гонорар розподілять на вимогу Ф'юрі у форматі 70% на 30% на його користь. 

Менеджер українського боксера Егіс Клімас вже заявляв, що сторона Усика готова відмовитися від зустрічі з Ф'юрі, якщо бій не буде офіційно анонсовано на 29 квітня.

У WBA озвучили офіційну позицію, згідно з якою контракти на бій мають бути підписані до 1 квітня, інакше Усику доведеться проводити обов'язковий захист титулу з офіційним претендентом – британцем Даніелем Дюбуа.

Тепер же підготовка до бою, схоже за все, зупинилась. За даними ESPN, Усик закрив свій тренувальний табір і готується до планування наступного бою. 

Водночас менеджер українця заявляє, що з боку команди Ф'юрі надходили все нові вимоги до суперника.

Раніше

Команда українця висувала британцю ультиматум, очікуючи на проведення бою саме 29 квітня.

Читайте також:
Ломаченко битиметься за вакантний пояс IBF у легкій вазі проти Камбососа у квітні Ломаченко битиметься за вакантний пояс IBF у легкій вазі проти Камбососа у квітні
Промоутер Усика підтвердив нові терміни поєдинку боксера проти Ф'юрі Промоутер Усика підтвердив нові терміни поєдинку боксера проти Ф'юрі
Бій Усика з Ф'юрі може бути перенесений з кінця року на іншу дату Бій Усика з Ф'юрі може бути перенесений з кінця року на іншу дату
Усик і Ф'юрі нарешті погодили дату поєдинку Усик і Ф'юрі нарешті погодили дату поєдинку