USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Один з кандидатів у президенти США вирішив припинити участь у передвиборчій гонитві

У його кампанії закінчуються кошти
Майк Пенс
Джерело: AP photo

Колишній віце-президент США Майк Пенс вирішив припинити участь у виборах президента країни. Про це він заявив 28 жовтня час щорічного з'їзду Республіканської єврейської коаліції, повідомляє CNN.

Він щиро зізнався, що у його кампанії вже закінчуються кошти.

"Останні півроку я поїздив країною і мені стало ясно: мій час не настав. Помолившись і добре подумавши, я вирішив перервати свою передвиборчу президентську кампанію. Це рішення набирає чинності сьогодні. Я йду, але обіцяю, що не кину боротися за консервативні цінності і ніколи не перестану боротися за обрання принципових республіканських лідерів на всі посади в країні. Так що допоможи мені Бог", - заявив Пенс.

Новини за темою: Трамп, Десантіс, Пенс. Що говорять про Україну потенційні республіканські кандидати в президенти США

Нагадаємо, республіканські праймеріз стартують у США 15 січня. При чому розпочнуться вони зі штату Айова. На даний момент лідером серед республіканців на посаду президента є Дональд Трамп. Слідом за ним йде Рон ДеСантіс. Детально про нього ми розповідали тут.

Що стосується Демократичної партії, то там лідирує нинішній президент Джо Байден.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада 2024 року. До початку голосування представники республіканської та демократичної партій повинні визначити по одному кандидату, який представлятиме їх на виборах. Тож перед виборами відбувається праймеріз.

Читайте також:
Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів
Байден готує собі заміну, а сам може знятися з президентських виборів США, – ЗМІ Байден готує собі заміну, а сам може знятися з президентських виборів США, – ЗМІ
Байден планує йти на дебати з Трампом Байден планує йти на дебати з Трампом
За один вечір Трамп зібрав рекордні 50 млн доларів на свою передвиборчу кампанію За один вечір Трамп зібрав рекордні 50 млн доларів на свою передвиборчу кампанію