USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Байден випереджає Трампа, однак програє іншим республіканцям, – опитування

Вперше за останні місяці чинний президент випередив колишнього
Джо Байден
Джо Байден
Джерело: відкриті джерела

Президент США Джо Байден випередив на 1 бал колишнього глави держави Дональда Трампа в опитуванні щодо виборів президента країни, опублікованому цього тижня. Про це свідчить опитування Fox News, повідомляє The Hill.

Підтримка Байдена становить від 45 до 49 відсотків проти кожного республіканця, який балотується в Білий дім, включаючи невелику перевагу над Трампом.

Журналісти зазначають, що Байден вперше за кілька місяців випередив Трампа. 

Згідно з опитуванням Fox News, губернатор Флориди Рон ДеСантіс має перевагу над чинним президентом на 2 бали. А колишній губернатор Південної Кароліни Ніккі Гейлі випереджає Байдена на 4 бали.

Новини за темою: Трампіст проти Трампа. Хто такий Рон ДеСантіс і чому українцям варто запам'ятати це прізвище

Трамп, нинішній фаворит Республіканської партії, має справу з судовим процесом у цивільному шахрайстві в Нью-Йорку. Але, незважаючи на безліч юридичних проблем, опитування показує, що він все ще впевнено лідирує на первинних позиціях Республіканської партії.

Трамп отримав 59 відсотків підтримки серед виборців Республіканської партії на первинних виборах, ДеСантіс – 13 відсотків, Хейлі – 10 відсотків, а рейтинг підприємця Вівека Рамасвамі впав до 7 відсотків.

Згідно з опитуванням, колишній віцепрезидент Майк Пенс, колишній губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті та сенатор Тім Скотт (Південна Кароліна) отримали менше ніж 5 відсотків.

Читайте також:
Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів
Байден підписав закон, що забороняє імпорт збагаченого урану з Росії Байден підписав закон, що забороняє імпорт збагаченого урану з Росії
Байден готує собі заміну, а сам може знятися з президентських виборів США, – ЗМІ Байден готує собі заміну, а сам може знятися з президентських виборів США, – ЗМІ
Байден планує йти на дебати з Трампом Байден планує йти на дебати з Трампом