USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

"Не треба гнатися за дешевизною дронів", – командир підрозділу аеророзвідки Волохов

Воно дешевше коштує, а потім ти отримуєш "проблемний" дрон
Волохов_1
Командир підрозділу аеророзвідки Terra у складі 3-ї Окремої штурмової бригади Микола "Абдула" Волохов в ефірі медіапроєкту Ukraine World News
Джерело: UWN

Правильний шлях – це не здешевшання, а, навпаки, здорожчання FPV дронів. Пошук більш сучасних, більш ідеальних, більш підходящих компонентів. Про це в інтерв'ю медіапроєкту Ukraine World News розповів командир підрозділу аеророзвідки Terra у складі 3-ї окремої штурмової бригади Микола "Абдула" Волохов.

"Я повторюю ту тезу, яку я казав, що не треба гнатися за дешевизною дронів. Те, що людям просто пояснити – воно дешевше коштує, а потім ти отримуєш цей дрон, а у нього, наприклад, передачі сигналу недостатньо потужні, і ти уже не долітаєш до цього танку. А ураження бронетехніки – воно, знаєте, має такий дискретний характер – це або одиничка, або нулик, ти або уражаєш, або ні, немає там "вразив на п'ятдесят відсотків, майже вразив, майже попав". Є або результат або його відсутність".

Волохов додав, що у 3-й окремій штурмовій бригаді є цілий центр, який займається постійним покращенням кожного із модулів цих FPV дронів, кожного із модулів наземних станцій. 

Також

Микола Волохов розповів, чому від мобілізації краще за все ховатися в ЗСУ. За його словами, такий підхід має свої переваги, найголовніша з яких – можливість самому вирішувати свою долю. 

А ще він відповів на питання, чи можуть дрони, зроблені вдома, бути якісними. За його словами, все залежить від того, хто займається патронажем збірки.

Раніше

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс заявив, що країна досягла прогресу у створенні коаліції з майже 20 держав для озброєння українських військових "тисячами" нових безпілотників. 

Водночас він поки що відмовився надати подробиці проєкту, заявивши, що "ми зараз перебуваємо на етапі, коли наближаємося до 20 партнерів".

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог
Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет
Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат