USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Чи можуть дрони, зібрані вдома, бути якісними? Відповідає командир підрозділу аеророзвідки Микола Волохов

За його словами, все залежить від того, хто займається патронажем збірки
Волохов
Командир підрозділу аеророзвідки Terra у складі 3-ї Окремої штурмової бригади Микола "Абдула" Волохов
Джерело: UWN

Якщо дрони будуть зібрані вдома з тих компонентів, які професіонали вказали як такі, які підходять, то, звичайно, такі дрони зможуть виконувати бойові завдання. Про це в інтерв'ю Ukraine World News розповів командир підрозділу аеророзвідки Terra у складі 3-ї окремої штурмової бригади Микола "Абдула" Волохов. 

Це вже залежить від тієї групи людей, яка займається патронажем цієї збірки. Звичайно, людина, наприклад, у цьому не орієнтується, зайшла в інтернет, вбила в Гугл "хочу зібрати дрон", отримала якусь номенклатуру запчастин, придбала, зібрала, то, звичайно, в такому разі будемо отримувати страшний різнобій і не всі з цих дронів будуть підходити для виконання бойових завдань.

За словами Волохова, треба зробити конкретний опис з конкретними посиланнями на те, які саме потрібні запчастини.

"Одна запчастина підходить до декількох двигунів, підходить декілька передач відеосигналу, підходить декілька камер. Це не означає, що це має бути саме така камера, але має бути не гірше, ніж така. З чого можна збирати і де це придбати, дати людині таку інструкцію і вона купить ті запчастини".

Він зазначив, що якщо ці дрони будуть зібрані з тих компонентів, які професіонали вказали як ті, які підходять, то, звичайно, такі дрони зможуть виконати бойові завдання.

Також

Микола Волохов розповів, чому від мобілізації краще за все ховатися в ЗСУ. За його словами, такий підхід має свої переваги, найголовніша з яких – можливість самому вирішувати свою долю. 

Раніше

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс заявив, що країна досягла прогресу у створенні коаліції з майже 20 держав для озброєння українських військових "тисячами" нових безпілотників. 

Водночас він поки що відмовився надати подробиці проєкту, заявивши, що "ми зараз перебуваємо на етапі, коли наближаємося до 20 партнерів".

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог
Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет
Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат