USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Нардепу Тищенку повідомили про підозру після конфлікту з колишнім військовим у Дніпрі

Напад на добровольця Павлова стався 20 червня
Тищенко
Тищенку повідомляють про підозру
Джерело: ДБР

Народному депутату Миколі Тищенку повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі після конфлікту з колишнім військовим у Дніпрі. Про це зазначили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"За матеріалами ДБР генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі", – йдеться у повідомленні.

У депутата провели обшуки, під час яких йому й повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого.

Що відомо про побиття?

20 червня у центрі Дніпра люди у формі напали на добровольця Дмитра Павлова. Відео публікували місцеві пабліки й писали, що люди без опізнавальних знаків в балаклавах вихопили дитину з рук чоловіка, скрутили його в кайданки та почали бити.

Подейкували, що Дмитро вступив в суперечку із Миколою Тищенком і його охороною. Згодом начебто люди у військовій формі за наказом Тищенка застосували силу до Павлова.

Згодом ЗМІ розповіли в Національній поліції, що за даним фактом відкрито два кримінальні провадження: за ст. 125 та ст. 146 Кримінального кодексу України.

Дмитро Павлов родом з Дніпра, з початком повномасштабного вторгнення добровільно пішов до ЗСУ. Служив у спецпідрозділі KRAKEN, брав участь у боях, зокрема на Харківщині.

Новини за темою: Нардепа Тищенка виключили з фракції "Слуга народу": Причини "тайського скандалу"

Наступного дня після конфлікту керівник Офісу президента України Андрій Єрмак висловив свою реакцію на інцидент за участю народного депутата Миколи Тищенка та ексвійськового у Дніпрі. Політик назвав поведінку парламентаря ганебною.

"Подивився відеозапис конфлікту народного депутата Тищенка та військового. Тут нема навіть про що говорити. Поведінка народного депутата абсолютно ганебна. Їй немає виправдань. Правоохоронним органам точно є на що реагувати", – сказав Єрмак.

Глава ОП також уточнив, що справді давно знає Тищенка та хрестив його сина, але це було багато років тому. І давно вже не сприймає вчинки Тищенка та не розуміє їх, тому не підтримує з ним жодних стосунків.

Читайте також:
Генерал РФ отримав підозру за наказ обстріляти житловий квартал в Одесі, де загинули люди Генерал РФ отримав підозру за наказ обстріляти житловий квартал в Одесі, де загинули люди
НАБУ повідомило про підозру пасинку головного судексперта КНІДСЕ Рувіна: Підбурював до хабарництва на митниці НАБУ повідомило про підозру пасинку головного судексперта КНІДСЕ Рувіна: Підбурював до хабарництва на митниці
Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений
Заява начштабу Заява начштабу "Азова" Кротевича проти Содоля: ДБР перевірить дії генерала