USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10
Втрати орків: 5 4 5 0 9 0 (+1280)
USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10

Чи виконали США та інші країни свої зобов'язання за Будапештським меморандумом? Пояснює Євген Магда

28.06.2024 22:12

Євген Магда, кандидат політичних наук, директор Інституту світової політики, поділився думкою з приводу питання, чи виконали США та інші країни-гаранти свої зобов'язання перед Україною за Будапештським меморандумом. Детальніше - у матеріалі!

Відео за темою
Ультраправі перемагають у Франції, Угорщина головує у ЄС та Бай-Байден? Ультраправі перемагають у Франції, Угорщина головує у ЄС та Бай-Байден?
Тарифи, віялові відключення та атомна енергетика: Як уряд рятуватиме українську енергосистему? Тарифи, віялові відключення та атомна енергетика: Як уряд рятуватиме українську енергосистему?
Дарницький вокзал: Чому кияни й досі чекають на новий транспортний хаб? Дарницький вокзал: Чому кияни й досі чекають на новий транспортний хаб?
За останній рік мого перебування на Донбасі світло відключали 2-3 рази, - Андрій Отченаш За останній рік мого перебування на Донбасі світло відключали 2-3 рази, - Андрій Отченаш
Завантажені нещодавно
Дії ДБР не просто незаконні, а очевидно незаконні, - Олександр Бабіков Дії ДБР не просто незаконні, а очевидно незаконні, - Олександр Бабіков
ДБР перешкоджає проведенню податкової перевірки на ТОВ ДБР перешкоджає проведенню податкової перевірки на ТОВ "Краснолиманське"
День Конституції: Історія Основного закону України День Конституції: Історія Основного закону України
Відключення світла: До чого готуватися українцям взимку? Відключення світла: До чого готуватися українцям взимку?