USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Побиття ексбійця Krakenа у Дніпрі: Тищенко заявив, що Павлов нібито пов'язаний з "шахрайською ботофермою"

Нардеп стверджує, що постраждалий нібито вдарив поліцейського
Конфлікт у Дніпрі

Конфлікт у Дніпрі за участі Тищенка

Джерело: Дніпро оперативний

Вчора, 20 червня, у Дніпрі стався інцидент із колишнім військовим підрозділу Kraken Дмитром Павловим із позивним "Син". Чоловіки у балаклавах напали на перехожого із дитиною. Це відео зразу поширилось мережею. За даними ЗМІ, це зробила охорона нардепа Миколи Тищенка, яка супроводжувала його "в рейді по ботофермах". Згодом Тищенко на своїй сторінці у Facebook сам прокоментував цей інцидент.

Він заявив, що чоловік (проте не назвав імені Павлова) нібито пов’язаний із шахрайською ботофермою у Дніпрі. Коли на ботоферму прийшли правоохоронці, він намагався зірвати слідчі дії. Через це стався конфлікт.

"Повідомляють, що саме ця людина входить до "силового блоку" в організованому злочинному угрупованні "Дев’ятка" у Дніпрі. За інформацією, йому було поставлено задачу – зірвати слідчі дії", – написав нардеп.

Також Тищенко заявив, що постраждалий нібито вдарив поліцейського.

У спецпідрозділі Kraken теж підтвердили, що інцидент стався за участю їх колишнього військовослужбовця, але імені не назвали.

Що відомо про інцидент?

Невідомі підійшли до Павлова, коли той гуляв центром міста з немовлям у колясці: вони оточили його та вдягнули на руки кайданки. Паралельно один із чоловіків тримав сумку добровольця та обшукував її. 

Відкрито два кримінальні провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження та статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Читайте також:
Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений
Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт
Поліція встановила охоронців Тищенка, які затримали і побили ексвійськового Павлова в Дніпрі Поліція встановила охоронців Тищенка, які затримали і побили ексвійськового Павлова в Дніпрі
Військово-обліковий документ із QR-кодом відтепер можна отримати в ЦНАПах: Як це зробити? Військово-обліковий документ із QR-кодом відтепер можна отримати в ЦНАПах: Як це зробити?