USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Дії ДБР не просто незаконні, а очевидно незаконні, - Олександр Бабіков

01.07.2024 22:01

Олександр Бабіков, адвокат, поділився думками про дії Державного бюро розслідувань (ДБР). Зокрема, він зазначив, що дії ДБР є незаконними та спрямованими на створення видимості проблем, щоб виправдати проведення обшуків і завдати шкоди бізнесу.

"Коли орган досудового розслідування не має достатніх доказів, він іноді вдається до фальсифікації документів. Це набагато простіше, ніж проводити законні дії. Створюючи ілюзію певної проблеми, вони звертаються до суду, отримують дозвіл на обшук, а потім приходять на підприємство і створюють безлад," - підкреслив адвокат. Детальніше - у матеріалі.

Відео за темою
День зенітних ракетних військ, 3000 засуджених вже в ЗСУ та День зенітних ракетних військ, 3000 засуджених вже в ЗСУ та "хороші новини" на саміті НАТО
Як війна стала прикриттям для рейдерства бізнесу в Україні? Говоримо з Ігорем Рейтеровичем Як війна стала прикриттям для рейдерства бізнесу в Україні? Говоримо з Ігорем Рейтеровичем
Місія Місія "Прохолода": Як вижити у місті під час пекельної спеки?
Орбан в Києві: Мирний медіатор чи стратег проросійських інтересів? Орбан в Києві: Мирний медіатор чи стратег проросійських інтересів?
Завантажені нещодавно
Скандал навколо обшуків на фабриці Скандал навколо обшуків на фабриці "Україна". Говоримо з Ігорем Федоренком
Завершення війни, долар по 50, уникнення дефолту та зростання доходів в Україні Завершення війни, долар по 50, уникнення дефолту та зростання доходів в Україні
Ультраправі перемагають у Франції, Угорщина головує у ЄС та Бай-Байден? Ультраправі перемагають у Франції, Угорщина головує у ЄС та Бай-Байден?
Тарифи, віялові відключення та атомна енергетика: Як уряд рятуватиме українську енергосистему? Тарифи, віялові відключення та атомна енергетика: Як уряд рятуватиме українську енергосистему?