USD
НБУ
41.19
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.43
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 6 1 6 3 0 (+1160)
USD
НБУ
41.19
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.43
Готівка
45.90

Голову Хмельницької МСЕК виключать зі складу депутатів облради

Її вже виключили зі складу фракції "Слуга народу" в облраді
Тетяна Крупа
Тетяна Крупа
Джерело: відкриті джерела

"Слуга народу" запустила процедуру імперативного мандата щодо голови Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) Тетяни Крупи. Про це передає пресслужба політсили.

"Керівницю Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяну Крупу, яку підозрюють у незаконному збагаченні, буде виключено зі складу депутатів Хмельницької обласної ради в рамках імперативного мандата. Тетяна Крупа не є і не була членом партії "Слуга народу", а під час зборів політсили її було виключено з фракції "Слуги народу" в Хмельницькій облраді", – йдеться в повідомленні.

У партії наголосили, що політсила завжди стояла та стоятиме на позиціях нетерпимості до будь-яких проявів корупції.

Передісторія

Нагадаємо, керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина – керівника пенсійного фонду у Хмельницькій області – викрили на незаконному збагаченні на ухилянтах. Під час обшуків у них знайшли готівкою майже 6 мільйонів доларів, прикраси та брендові речі.

У очільниці МСЕК у робочому кабінеті знайшли 100 тис. доларів, а також низку підроблених медичних документів, списків ухилянтів з прізвищами та фіктивними діагнозами.

Уже вдома у посадовців виявили майже 5 млн 244 тис. доларів, 300 тис. євро, понад 5 млн гривень, брендові прикраси та коштовності.

Згодом керівниці Хмельницької МСЕК обрали запобіжний захід. Її відправили під варту на 60 діб із можливістю внесення застави розміром 500 млн гривень, розповіли в прокуратурі.

Читайте також:
Підробляла висновки МРТ для чоловіків призовного віку: У Житомирі в лікарки знайшли понад 4 млн гривень Підробляла висновки МРТ для чоловіків призовного віку: У Житомирі в лікарки знайшли понад 4 млн гривень
Вперше в історії викривач корупції отримав винагороду Вперше в історії викривач корупції отримав винагороду
Допомагали ухилянтам: Керівницю Хмельницької МСЕК та її сина викрили на незаконному збагаченні на 6 млн доларів Допомагали ухилянтам: Керівницю Хмельницької МСЕК та її сина викрили на незаконному збагаченні на 6 млн доларів
Нардеп від Нардеп від "Слуги народу" постане перед судом за незаконне збагачення на 11 млн гривень