USD
НБУ
41.19
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.43
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 6 1 6 3 0 (+1160)
USD
НБУ
41.19
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.43
Готівка
45.90

Виховательці зі Львівщини, яка била дітей і називала "скотинякою", оголосили підозру

Жінку відсторонено від виконання службових обовʼязків на час досудового розслідування
насильство над дітьми
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Правоохоронці повідомили про підозру 47-річній виховательці навчально-реабілітаційного центру, яка била дітей і називала "скотинякою". Про це інформує пресслужба Нацполіції.

"Їй інкримінують умисне нанесення побоїв та вчинення інших насильницьких дій неповнолітній (ч. 1 ст. 126 КК України)", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейські встановили усіх учасників події та розпочали кримінальне провадження за ст. 126 Кримінального кодексу України. Виховательку відсторонено від виконання службових обовʼязків на час досудового розслідування, їй оголошено про підозру.

Передісторія

Відео з побиттям неповнолітньої у навчально-реабілітаційному центрі Львівщини було опубліковано сьогодні у соцмережах.

На кадрах помітно, що вихователька била дитину залізним прутом. Потім продовжила удари кулаками, зокрема й по голові, коли дитина опинилася на дивані.

А після того як та вирвалася, вихователька агресивно зупинила її, повернула на канапу і назвала при цьому "скотинякою". Водночас усе це насильство спостерігали інші вихованці центру.

Читайте також:
У навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині вихователька била дітей і називала У навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині вихователька била дітей і називала "скотинякою"
У соцмережах шириться небезпечний флешмоб: Омбудсман звернувся до батьків У соцмережах шириться небезпечний флешмоб: Омбудсман звернувся до батьків
Торгували дітьми під виглядом сурогатного материнства: Зловмисники невдовзі постануть перед судом Торгували дітьми під виглядом сурогатного материнства: Зловмисники невдовзі постануть перед судом
За рік кількість випадків домашнього насильства збільшилась на 80% За рік кількість випадків домашнього насильства збільшилась на 80%