USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Приречені на корупцію: Чому ТОП-КОРУПЦІОНЕРИ виходять на свободу

30.08.2024 21:59

Коли чиновники, наближені до влади або мають особисті контакти, уникають покарання, зокрема СІЗО, попри серйозні підозри в корупційних діях. Ось приклади:

Миколу Тищенко, відомого своєю скандальною репутацією, підозрюють у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця. Попри це йому було призначено лише домашній арешт.

Олександр Хейло, якого викрили на отриманні хабаря у розмірі 500 тис. доларів. Навіть попри це він зможе вийти з СІЗО після внесення застави.

Павло Кириленко, голова Антимонопольного комітету, за час свого перебування на посаді набув велику кількість нерухомості, що викликало підозри у слідства. Проте суд не взяв його під варту, а лише зобов'язав носити електронний браслет.

Безвідповідальність наших органів створює негативний сигнал для суспільства.

Відео за темою
Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в "Дії"
Recap про… Recap про… "Бавовну" в Росії, депресивних зрадників в Криму та сліпоту НАТО. 10.09.2024
Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет? Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет?
“Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність? “Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність?
Завантажені нещодавно
Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії
Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів
Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави? Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави?
Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму