USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

"Дзеркала часу": Переговори, Курська операція та майбутнє України. Сергій Ягодзінський

22.08.2024 22:03

Сергій Ягодзінський, проректор Європейського університету, доктор філософських наук, професор, у програмі "Дзеркала часу" аналізує ситуацію в Курській області та її вплив на Україну. Він розглядає наслідки Курської операції та їх значення для сучасних геополітичних процесів. Ягодзінський також обговорює складнощі перемовин з Росією, оцінюючи готовність України до нових викликів і можливі шляхи досягнення миру. Чи можуть дипломатичні кроки змінити ситуацію та кому насправді вигідна війна?

Відео за темою
Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів
Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії
Recap про… Recap про… "Бавовну" в Росії, депресивних зрадників в Криму та сліпоту НАТО. 10.09.2024
Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет? Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет?
Завантажені нещодавно
Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в "Дії"
“Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність? “Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність?
Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави? Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави?
Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму