USD
НБУ
41.19
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.43
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 6 1 6 3 0 (+1160)
USD
НБУ
41.19
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.43
Готівка
45.90

Оголошений в міжнародний розшук нардеп Дмитрук сьогодні голосував онлайн на засіданні правоохоронного комітету

На засіданні комітету були присутні представники Нацполіції, НАБУ, САП, Офісу генпрокурора
Артем Дмитрук

Артем Дмитрук

Джерело: Facebook

Народний депутат Артем Дмитрук, який втік з України до Великої Британії, сьогодні голосував на засіданні комітету ВР з питань правоохоронної діяльності. Про це пише Bihus.info.

"Нардеп-втікач підключився до голосування онлайн, – підтверджують наші джерела. Комітет розглядав зокрема нову версію законопроєкту про угоду зі слідством. Нагадаємо, в цьому законопроєкті вбачали можливість для корупціонерів відкупитися від покарання. Чи голосував Дмитрук саме за цей законопроєкт – невідомо", – йдеться у публікації.

Журналісти зазначають, що на засіданні були присутні представники Нацполіції, НАБУ, САП, Офісу генпрокурора.

Справа Дмитрука

Раніше у ЗМІ почали з'являтися повідомлення про те, що нардеп виїхав до Молдови разом із сім'єю.

Перед цим в Одесі підозрюваний разом зі спільниками напав на співробітника правоохоронного органу, який виконував на той момент свої службові обов’язки. При цьому народний обранець умисно заподіяв правоохоронцю тілесні ушкодження та намагався викрасти у нього зброю.

В іншому випадку – в Києві у нього виникла суперечка з одним із громадян, під час якої він завдав чоловіку декілька ударів, зокрема у голову. Відповідно до висновку експерта, внаслідок протиправних дій парламентаря потерпілому спричинено тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Офіс генпрокурора повідомив про підозру Дмитруку за чотирма статтями, однак вони стосуються справи про напад на правоохоронця та військового. А Державне бюро розслідувань офіційно підтвердило інформацію про незаконний виїзд народного депутата за кордон. 

Дмитрук зі свого боку у своєму Telegram написав, що жодних підозр не отримував. Водночас журналіст "Української правди" Михайло Ткач стверджує, що нардеп виїхав із Молдови рейсом до Риму.

Раніше прикордонники заявили про службову перевірку щодо незаконного перетину кордону народним депутатом Артемом Дмитруком.

Пізніше Печерський районний суд Києва заочно обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Додамо, Дмитрук також відомий своїми скандальними заявами на захист УПЦ МП. На початку цього року він вніс заставу за представника цієї церкви – клірика, якого підозрюють у виправданні російської агресії.

Читайте також:
Верховна Рада обмежує використання Telegram Верховна Рада обмежує використання Telegram
Нардеп від Нардеп від "Слуги народу" постане перед судом за незаконне збагачення на 11 млн гривень
Нардепа Дмитрука можуть екстрадувати з Лондона Нардепа Дмитрука можуть екстрадувати з Лондона
Нардепа Одарченка, який пропонував хабар Найєму, оголосили в розшук Нардепа Одарченка, який пропонував хабар Найєму, оголосили в розшук