USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Кропачов у суді: Шахта "Краснолиманська", рейдери і чому прокуратура помиляється

06.09.2024 21:47

Віталій Кропачов в суді надав детальне пояснення ситуації з шахтою "Краснолиманська", яка була захоплена у 2014 році. Він зазначив, що шахта не могла вести видобуток через відсутність необхідного обладнання, яке було вилучене під час рейдерського захоплення. Кропачов підкреслив, що шахта знову була захоплена у 2020 році, і наразі тривають суперечки про вартість украденого вугілля, яка оцінюється в 7 мільярдів гривень.

Він критикував прокуратуру за невміння розуміти економічні аспекти справи та за використання недостовірних даних експертів. Кропачов вказав на численні помилки у фінансових звітах і порушення при подачі документів. Він також озвучив претензії до рішення суду щодо виплати 750 мільйонів гривень, яке, на його думку, не було правильно обґрунтоване.

Кропачов обурений звинуваченнями у несплаті податків і арештом своїх активів. Він зазначив, що всі необхідні податки були сплачені, і що навіть і під час війни підприємство виплатило 2 мільярди гривень податків. Він підкреслив, що не було жодних команд чи інструкцій щодо несплати податків.

Окрім того, Кропачов висловив незадоволення із приводу умов утримання в слідчому ізоляторі, де він перебуває вже чотири місяці без жодної слідчого дії. Він запевнив, що не намагається уникати справедливості і готовий співпрацювати з органами слідства. Кропачов закликав до швидкого розгляду справи і наголосив на відсутності підстав для тримання його під вартою.

 

 

 

Відео за темою
Recap про… Recap про… "Бавовну" в Росії, депресивних зрадників в Криму та сліпоту НАТО. 10.09.2024
Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави? Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави?
Київ у заторах: Чому так сталося і що далі? Говоримо з Андрієм Вітренком Київ у заторах: Чому так сталося і що далі? Говоримо з Андрієм Вітренком
Російський удар по Львову, справа Дубінського, втеча Дмитрука та відставка чотирьох міністрів Російський удар по Львову, справа Дубінського, втеча Дмитрука та відставка чотирьох міністрів
Завантажені нещодавно
Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в "Дії"
Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії
Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів
Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет? Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет?