USD
НБУ
39.40
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.34
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 5 3 0 0 (+1040)
USD
НБУ
39.40
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.34
Готівка
42.90

Чи буде вихідним 25 грудня? У Кабміні дали відповідь

25 грудня буде робочим днем для всіх органів влади, держпідприємств та підприємств критичної інфраструктури
Різдво_1
Джерело: відкриті джерела

Цього року Україна вперше відзначатиме Різдво Христове за новим стилем – 25 грудня. Цей день буде робочим, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

"Цього року ми вперше всією Україною будемо відзначати Різдво Христове за новим стилем – 25 грудня. Після війни цей день буде святковим і вихідним. Але зараз війна, тому для всіх органів влади та державних підприємств 25 грудня буде робочим днем, як і для підприємств критичної інфраструктури", – зазначив Шмигаль.

Новини за темою: Чи на часі? Психологиня прокоментувала відзначання різдвяно-новорічних свят в умовах війни

Водночас він наголосив, що приватний бізнес може встановлювати робочий графік у цей день на власний розсуд.

Раніше ми повідомляли, що Українська греко-католицька церква та Православна церква України з 1 вересня одночасно перейдуть на новий календар святкування нерухомих церковних свят. Новий календар буде називатися новоюліанським, а дати нерухомих свят будуть змінені.

Також  Верховна Рада підтримала зміну дати святкування Різдва та ще двох відомих свят в Україні. Тепер Різдво Христове святкуватиметься 25 грудня, натомість 7 січня виключили з переліку святкових і вихідних днів.

Читайте також:
Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та його заступників Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та його заступників
Потреби в мобілізації 500 тисяч осіб в України немає, – Шмигаль Потреби в мобілізації 500 тисяч осіб в України немає, – Шмигаль
В Україні на третину поменшає міністерств В Україні на третину поменшає міністерств
Уряд опублікував План дій на 2024 рік Уряд опублікував План дій на 2024 рік