USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Британія спрямує 250 мільйонів фунтів кредитного ліміту для бізнесу в Україні

Ці кошти стануть доступні через платформу спільного інвестування через залучення партнерських фінансових організацій в Україні
Британія
Джерело: відкриті джерела

Кредитний ліміт для приватного сектора України від британської фінансової установи British International Investment стане доступним з квітня. Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

У British International Investment заявили про загальний ліміт до 250 мільйонів фунтів стерлінгів для фінансування приватного сектора в Україні.

Ці кошти стануть доступні через платформу спільного інвестування через залучення партнерських фінансових організацій в Україні.

"Раніше British International Investment не було на мапі міжнародних фінансових інституцій, з якими працює Україна", – повідомила віцепрем'єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко.

Нагадаємо, Велика Британія посилить артилерійські резерви України пакетом боєприпасів вартістю 245 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 310 мільйонів доларів США). 

Також Велика Британія готова продовжити перебування біженців з України щонайменше до кінця 2026 року. 

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Кропачов: ДП Кропачов: ДП "Краснолиманська" - це єдине підприємство в Україні, яке не отримує дотації від держави
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
"Надзвичайно небезпечний момент", – Кемерон про загострення ситуації на Харківщині