USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Apple запускає ощадний рахунок

Керувати ощадним рахунком можна безпосередньо у застосунку Wallet
Apple_1

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Відсьогодні користувачі Apple Card в США можуть відкрити ощадний рахунок від Goldman Sachs з прибутковістю 4,15% річних, що у 10 разів перевищує середній показник по країні.

В компанії розповіли, що керувати ощадним рахунком можна безпосередньо у застосунку Wallet, комісія та вимоги до мінімального балансу відсутні.

Після запуску ощадного рахунку всі кешбеки користувача будуть автоматично зараховуватись на нього. Щоб ще збільшити заощадження, користувачі можуть внести додаткові кошти на свій ощадний рахунок через прив’язаний банківський рахунок або зі свого балансу Apple Cash.

Користувачі отримають доступ до інформаційної панелі заощаджень у цифровому гаманці Wallet, де вони зможуть відстежувати баланс свого рахунку та отримані відсотки. Кошти можна зняти в будь-який час, переказавши їх на прив’язаний банківський рахунок або на свою картку Apple Cash, без комісії.

"Наша мета – створити інструменти, які допоможуть користувачам вести більш адекватний моніторинг своїх витрат, а інтеграція Savings в Apple Card в Wallet дозволяє їм витрачати, відправляти і зберігати Daily Cash безпосередньо і без проблем – всі операції з одного додатка", – зазначає Дженніфер Бейлі, віцепрезидент Apple Pay і Apple Wallet.

Додамо, що американська компанія Apple готується до випуску нової VR гарнітури

Теги: Apple
Читайте також:
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
Apple планує випустити новий iPad Pro  у травні Apple планує випустити новий iPad Pro у травні
Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg
Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів