USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

Стало відомо, який дизайн матиме iPhone 15 Pro

В оновленому дизайні, замість двох окремих кнопок для регулювання гучності, смартфон отримає одну ємнісну кнопку
iPhone 15 Pro
Джерело: відкриті джерела

В мережі оприлюднили дизайн нового iPhone 15 Pro. Смартфон отримає новий дизайн кнопок регулювання гучності і вимикача звуку, повідомляє 9To5Mac.

У флагманських моделях iPhone 15 дві кнопки для регулювання гучності зіллються в одну. А перемикач для переведення в беззвучний режим стане звичайною клавішею.

Водночас очікується, що ці кнопки стануть сенсорними та будуть імітувати відчуття натискання в дусі кнопки "Додому" в iPhone SE. Замість фізичного натискання компоненти будуть забезпечувати тактильний відгук за допомогою вбудованих движків Taptic Engine. 

VR гарнітура

До слова, американська компанія Apple готується до випуску нової VR гарнітури. Про це розповіли у Bloomberg.

Гарнітура вартістю близько трьох тисячі доларів, яка має з’явитися пізніше цього року під ймовірною назвою Reality Pro, застосує новий підхід до віртуальних зустрічей та відео з ефектом присутності. Над цим проєктом в Apple працювали сім років. 

За словами людей, знайомих з продуктом, можливості відстеження рухів очей і рук стануть головною перевагою пристрою. Його основні функції включатимуть розширені відеоконференції на основі FaceTime і кімнати для зустрічей. Гарнітура також зможе показувати відеоконтент з ефектом присутності, служити зовнішнім дисплеєм для підключеного Mac і відтворювати багато функцій iPhone та iPad.

"Apple намітила концепцію, згідно з якою гарнітуру можна буде носити весь день і всюди. Це замінить необхідність стукати по ноутбуку або навіть носити з собою телефон", – пише видання.

Ось як це буде працювати: гарнітура матиме кілька зовнішніх камер, які зможуть аналізувати руки користувача, а також сенсори в корпусі гаджета для зчитування погляду. Це дозволить користувачеві керувати пристроєм, дивлячись на екранний елемент – кнопку, іконку програми або запис у списку, щоб вибрати його. Потім користувачі мають стиснути великий і вказівний пальці разом, щоб активувати завдання – без необхідності використовувати будь-який контролер. Цей підхід відрізняється від інших гарнітур, які зазвичай покладаються на фізичні маніпулятори.

Пристрій Apple використовуватиме як віртуальну, так і доповнену реальність. 

"Це, безсумнівно, буде щось дивовижне і більш просунуте, ніж що-небудь ще на ринку. Але це також буде непрактично і занадто дорого для більшості споживачів. Це пов'язано з тим, що нова гарнітура працюватиме лише близько двох годин без підзарядки, погано працює на відкритому повітрі, запускається з обмеженим набором контенту і має дизайн, який дехто визнав незручним", – додали в Bloomberg.

Також нагадаємо, що корпорація Microsoft готується додати чат-бот ChatGPT до своєї пошукової системи Bing, щоб переманити користувачів від конкурента Google.

Читайте також:
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
Apple планує випустити новий iPad Pro  у травні Apple планує випустити новий iPad Pro у травні
Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg
Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів